Tоа и планирав најадена да им отидам леле се надевам другите денови нема да се тешки,како овај денес,само бројам часови до наредниот оброк A дали е грев да се пие чај малку засладен,ме прави јадена...?
Jaс ја почнав диетата на Ирена и Лолита. За појадок јадев едно парче леб намачкан со кремче, една коцка чоколадо и еден портокал. И кафе без шеќер. Мислам дека ми е бо ред појадокот. Ајде со среќа нека ми е, и да се надеваме дека за 1 месец ќе ми ги снема овие кг.
А бре луге оваа диета , медицинската од кардиохирургија е нешто неверојатно,само првиот ден осекав глад а сега веке немам гајле,и што е најважно прекрасно се осеќам не ми се јаде не ми се врти и ред други глупости денес ми е четвртиот ден а јас веке имам 2 кг помалку и тоа добри два кг.....да не кажам 3 за да не мислите дека претерувам ама наутро тежам 69 а навечер 69.6 (тоа се резултатите од вчера) а во неделата кога се налутив самата на себе и решив од понеделникот да почнам со диетата имав 72.8.............верувале или не така е ...................среќна сум
дечки...да не ја држел некој оваа диета??? http://www.femina.mk/%D0%B4%D0%B8%D0%B5 ... 1%82%D0%B0 и ако има, ке може ли искуства од неа
ааааа не гледам ни една диета, ова си е моја хехехех. Па еве веќе помалку од еден месец не јадам леб, не јадам после 20 h, гледам барем 3 до 4 пати во неделата да сум физички активна, благото максимално го избегнувам, ама морам барем еднаш во ден да земам нешто (крембанана или нешто др помалечко). И повеќе сум на салати...... И не гладувам па што сака нека биде, морам да си апнам нешто... И кога застанав на вагата и гледам дека ја снемало 6 ката од мојата килажа, т.е од 64 на 59 кг, се израдувааааав, најмнооооогу....... А иначе бурекот е мн мрсен, најмногу.... Не се препорачува за време на диета
Mене ме факаа кризи измегу ручек и вечера,заминав да вежбам 40 минути и заминав в шопинг,и ми пееја цревата и купив свежо исцеден сок,ме држеше 1 саат Cега вечерав 2 домати,2 јајца,3-4 лисја марула со маслиново и балсамико,2 двопека,и сега пијам чај и не сум гладна засега Cе надевам дека утре ке издржам
Meне ми е овошен ден денес. Прееска бевме оној мојон да јаде нешто, па кога зема една пица, мене сирота лиги ми течеа Па врти поглед само натаму-наваму, ама нејсе пак пицана во око ми влегува Јас си пијуцкав едно кафе, колку да не е без ич. Ама затоа добро се опремив со праски, кајсии и јагоди
И мене ми е овошен ден, јадев јагоди од сабајле, сега не сум гладна иако овој ден немам енергија воопшто, ке јадам некоја салата вечер, не се трпи.... Туку сакав да кажам за диетата од Жан Митрев, таа навидум е лесна диета, и се губат килограми, но многу брзо се враќаат. УН диетата е на подолги патеки ама целосно го менува метаболизмот и имате подобри резултати.. ( од искуство)
Денеска имав малку побогат ручек - варена виршла со јајце и пиперки пржени. Ова, наспрема сите ручеци изминатава недела - супи и салати со по некое варено компирче, беше невидена гозба. Затоа, утре се припремам за воден ден, физички и психички. Денес изодев 5 км, добро се чувствувам, после ќе има и една зумба.
Aбе женцки,вечерав и сега пак ме факаат кризи,ке ме мислите ненормална,но после вечера испив 2 шољи чај и сега лапнав 1 двопек
Волфче полека полека ќе се навикнеш. Биди силна Инаку јас гледам волфче си ставила тикер, и Трендафилка, и не останав покуса Да можам на чело би си го ставила да ме потсетува постојано. Јас сега ќе јадам марулка со туна. Само мајка ми да ми донесе ... ги одбројувам уште некои 15тина минути. Желудников бара хранааа
........хахахаххахахахахаха....лудото дефинитивно најлудо си...ххаахахахаха.....ајде да не ме фати 20 часот одам да јадам поздрав немаш гајле утре верувај ми.....само напред, баш ми е мило што си имам другарче во диетата...мене денес ми е 4 ти ден и супер сум