Лудо оти не пробаш со Компировата? Инаку денеска се изненадив - од 10 март до сеа имам исто 44 кг. Али сепак ја држам диетата бидејки дада сака да ослабне, не дека и е потребно али ајде лето. PS:У контекс си дава фора килце за на одморот да си апне саг'лмската
Да ве прашам ... После две недели диета да паднам во искушение и да изедам чинија шпагети со лут кечап ??? Ве молам кажете ми даа
зашто не сакам компири! варени ни печени грди ми се, само пржени јадам, а тоа е далеку од диетално 44 кила имаш и на диета си??? бај д веј колку години имаш?
Јас решив да си продолжам со диетава Си имам вака контрола над тоа што јадам и не му ја мислам. Само му ветив на дечко ми дека ќе ручам и приквечер пак ќе каснам нешто. Денес ми е протеинскиот ден, ќе каснам за ручек едно варено мевце, па приквечер уште едно и салата ќе јадам цел ден. Денес на менито е и возење точак и зумба, морам да надокнадам и за вчера
Ајде и јас да се придружам во клубот Моја цел е да го намалам мешето и спојлерчињата. Немам некоја посебна диета, но ќе пробам да намалам со лебот и благото, повеќе салатчиња и вода и колку што можам повеќе ќе се движам и ќе сум активна. Од постовиве забележев дека повеќето од вас практикуваат Зумба, па не е лошо и јас да се размрдам малку Одам јас да си каснам нешто "диетално", бидете ми поздравени и со среќа во слабеењето
Bидете што најдов Dieting tips http://www.youtube.com/watch?v=mS8VDcP1 ... grec_index Spoiler кога сте гладни јадете гумени бонбони,а тие шекер шекер полни
Лудо 14. Инаку да пијам зелен чај? Мама вели дека е штетен и не ми дава-.- Инаку пие од ВИТАЛИА со шенса мислам .
Волфче, еднаш одааамна кога јас ја држев си земав телешко мелено, го пропржував малку или го варев и му ставав вегета. Не беше лошо, пробај вака. Мене ми се допадна а не сум огромен фан на мевциња
Aј ке го сварам со вегета,па малку ке го пропржам,и утре пак имам телешко Mислам дека губам килажа,сите што ке ме видат ми велат дека сум ослабнала
да на таа сум од жан,денес ми е 2 ден,ама и пред да ја почнам диетава,многу кратев од храната и ослабнав 3-4 кг,ама гледам кога ке гладувам пијам чај,земам јаболко или 1 двопек,зашто се осетив прееска ми се слоши малку
Гага сериозно со 21 година тежиш 44 кила ??? И не се страшни шпагетите, тестенини се, а тоа е еден оброк и јас тоа јадев денес ... Не знам што диети држите бе луѓе и како издржувате без ни еден асолен оброк во денот ...
Гага колку си висока ?? 44 кг имаш, 44 ?? Човече, толку во прво одделение имав. Не си играјте мајтапи тука со здравјето, греота е да кажеш дека си на диета кога имаш 44кг. Си пресметала некогаш БМИ ?
Гага не си играј! Разбирам дека ти е интересно можеби да си на диета, си имаш занимација и си менуваш, ама не е во ред ова твоево. Да се опседнуваш на 14 години со мерења, калории и диети, згора на тоа имаш 44 килограми... освести се!
Јас и другарчето Марфи денеска држиме воден ден. Ко за белја - нема вода. Од сите денови токму денес. И тие малку залихи ако ги испијам, каде ли само ќе ги Spoiler помочкам ? Раааааааадост. Колку да не припаднам, земав едно кутивче Орбит бонбони без шеќер. И Гага... што и да правиш, каква диета и да држиш... престани. Ова најдобронамерно.
Гага оди во темите Како да се поправам, тука не ти е местото И не си играј играчки бре дете, потхрането си, земи јади нешто. Ајт, јас отидов да веслам, додека не заврнало