1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

(Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат

Дискусија во 'Диети' започната од Vampire-Girl, 26 јуни 2010.

1. kaatty

kaatty Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2014
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    397
    zdravo feminki tuka sum jas povtorno da ve tormzam so moite probllemi :) jas nikako da dobijam volja da oslabam a imam bas mnogu za slabeenje koga treba da se oblecam mi e najtesko koga gledam deka nisto ne mi stoi no nikako da pocnam da se grizam za sto i kako jadam.......

На tubus му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    @Daleron јас сум исто, 170. најлесно се осеќам на 60 (таква градба сум што слабо изгледам на таа килажа) а 65 ми е некоја златна средина, ем да фатиш ем да не ти е тешко :rofl: камо на 47 и јас да си ја држам таа тежина. не се умарај таман ти е.

3. СС18

СС18 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    37
    Здраво девојки!Нова сум на форумов и сум тинејџерка..Сакам да ослабам кај бутовите и кај стомакот..ВЕ МОЛАМ ЗА ПОМОШ! :):e::D

На Milenalena му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bojana.pec

bojana.pec Активен член

Се зачлени на:
    13 јули 2014
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    eve jas ke probam da ti kazam ednostaven sovet sto jas uste se ucam i kaj mene da go praktikuvam.nauci kako da ja balansiras xranata vo obrocite.redovna xidratacija so voda.i vezbanje. stom si teenajdzerka ako nesakas teretana togas na youtube imas kup videa so vezbi u domasni uslovi.pocni so nekoj od ovie tri soveti

На СС18 и Angelche<3 им се допаѓа ова.
  5. Angelche<3

Angelche<3 Нов член

Се зачлени на:
    27 февруари 2015
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    16
    Ист како Бојана би рекла, Браво :):)

На СС18 и bojana.pec им се допаѓа ова.
  6. СС18

СС18 Активен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    37
    Ви благодарам ќе ги практикувам овие совети :)

7. tubus

tubus Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    30
    eden den cvrsto se resi i resitelno cekori kon novata kaatty

8. zeka

zeka Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    9.957
    Сакав и сликовито да го доловам Она што го постигнав за 1 цела година. Ако навистина сакаме, можеме да се променеме.(fingers) Со поздрава исхрана и вежбање! ,,Тајната,, кон успехот.

Со предна камера сликав, затоа квалитетот на сликата е лош. Се извинувам.
    Главно мислам се познава волуменот кој го зафаќам. :hug::hai:

На Aquarius21, De-lovely, love11111 и 29 други им се допаѓа ова.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.828
    Допаѓања:
    109.813
    :bow: :bow: :bow: :bow: :party: :party: :party: :party: :bow: :bow: :bow: :bow: :rock: :rock: :rock: :rock: :muscle: :muscle: :muscle: :muscle: :bow: :bow: :bow: :bow:

На De-lovely, Carolin., Viktorijaaa5 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. miki1980

miki1980 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
  11. A.n.g.e.l.a.V

A.n.g.e.l.a.V Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.402
    Општо се советува избегнување на газираните пијалоци. Особено кога си на некој одреден режим на исхрана за намалување на килограми. Па ме интересира дали и газираната вода треба да ја одбегнувам, и газираните води со вкусови?

12. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Засладени води БЕЗ шеќер, ока кола зиро -можеш. Ама ке те дуваат.

13. pato

pato Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    100
    Обична газирана вода може, ама се друго каде што има додадено со вкус на.. се е тоа вештачко. Подобра верзија ако веќе сакаш да додадеш на водата вкус можеш да ставиш лимон.

14. Smiley11

Smiley11 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    170
    Каква е таа диета на Геишите? Пиши ми ја тука или во лп ако не ти е проблем. ;) :*

15. tubus

tubus Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    30
    zdraveto vleguva preku usta,jadi odmereno i uzivaj vo zivot.Tesko na onoj koj saka da jade a nemoze.,vo red e da vnesuvas odredena hrana i vo odredeni kolicini,no bez griza na sovesta.so krenat moral napred i samo napred...
    toa go mozes se custvuva po tvojot iskaz

На Anaouou му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tubus

tubus Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    30
    vo tek nadieta treba da izbegnuvas gaziranipijaloci i alkohol

17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Гуглај за подетални информации, се состои од ориз и зелен чај.

18. bucimir

bucimir Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    65
    Znaete sto.....procitajte za knigata 8 casovna dieta ... ne e bas dieta ama ubavo e razlozeno i objasneto sto i kako. Se sostoi vo toa da si jadete se ama samo 8 saati ... posle toa teloto odmara. Polesno se spie a i super za odrzyvanje. E nema gubenje 3 kila vo edna nedela :)
    jas ke vezbam.... ne mozam veke so ovaa ili onaa dieta, gore dolu celo vreme.
    Ova 8 casa mi e mnogu prakticno i lesno, a i bez vezbanje amin slabeenje.
    Si kupiv i !asina za leb pa ke si praam domasen crn leb :) aj pa da vidime :)

На IamSexyAndIKnowIt му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    419
    Јас лично да ви кажам никад како помлада немав проблем со килажа,но како поминуваше време како обврските растеа така и стресовите и јас нема нема касни си па особено благо оп оп се направив буцка не дека сум дебела точно елеганто попунета помегу класа на слаби и поправени деовјки спаѓам ,не ми е до толку но ние смеси женски млади сме си и не личи на наши години толку да се запоставиме,си реков едно време добро што правам а почнав и потешко и тромаво да се осеќам па дури и околината почна да ломоти лелеле вака така поправена .не ми е за нив лично за себе ми беше почнав и решив да си го преуредаам животот од тој дел.
    Па така решив одсабајле секое утро денот да го започнам со чаша топла вода која мн е добро да се пие секој ден за во текот на ноќта сите бактериии што скапувале во нас да се отстранат,јаболкоили било која овошка ,колку голема чаша кафе толку после неа или уз неа вода да се пие е здраво,после за доруцек мусли или некој поубав доруцек нешто интегрално лепче сиренце и така никако благо од нашите слатки и никако сок (освен домашен затоа што нависитна е здрав) една чаша магнезиум пијам ,пред тоа вежбам трчам зависнот или дома си пуштам 30 мин аеробик вежби и си ги работам ,од автобуска до моето работно место идам пешки тоа се 20 мин одење за ручек салата и што и да има за јадење умерено без леб за вечера марула и туна(ДОБРО Е ПРОТЕИН)МАЛКУ НО НЕ ЧЕСТО..приквечер или се движам поред кеј или трчам или дома вежбам поннекогаш идам на зубма и одлично се осеќам полесно попријатно позатегнато и поздраво секако..ова го правам помалку од 1 месец и резултат има,не е wow затоа што долго време бев заседната и сепак треба време ама се надевам и веурвам во себе дека до лето ке ослабнам пред се за себе за телото и здравјето а после и за очите на другите хахаха

На IamSexyAndIKnowIt му/ѝ се допаѓа ова.
  20. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    феминки дајте некоја диета за слабеење , само да не е аткинсонова или било која слична на неа и на ун диетата , имам многу вишак и имам многу за слабеење околу 25 , али ми треба за брзо време за околу 1 месец мах до 2 месеци да ослабам , ако некоја има добра диета ке ве замолам да ја споделите со мене