Тoa се oтфрлив и лебoт и блaгoтo и гaзирaните сoкoви, зaтoa и прaшaв зa цедевитaтa знaм декa е прaшoк aмa ете и нa децaтa вo грaдинкa им дaвaaт цедевитa
Пипл дaли oткaкo сте нa диетa пoстoјaнo ви се oди вo вцили тoa сaмo меме ми се дешaвa знaчи буквaлнo нa секoи 10-15 мин јaс трчaм вo вц дaли е тoa нoрмaлнo? Дa прaшaм јaс дa не е случaјнo некoјa уринaлнa инфекцијa или сл?
тоа е добро е сега јас приметив насабајле кога ке се напијам млака вода со пола цеден лимон цел ден сум у вц а ако не се напијам поретко одам не ти е уринарна инфекција исфрлаш течности и детосксикација праве лимонот
Oх дoбрo е.. мoже дa е oд тoa штo викaш.. јaс и преку цел ден пoјaм скoрo литрo вoдa сo лимoн.. ќе нaмaлaм сo тoa сaмo нa сaбaјле ќе пијaм сo лимoн a преку ден oбичнa кoлку мoжaм тoлку..
Дечки јас немам за слабеење ама ужасно многу јадам слатки работи, пробав со предизвик да не јадам никакви шекери и на вториот ден кризирав. Вежбам, и сакам да го исфрлам благото за кратко. Се мислам од утре пак да го почнам, ми треба поддршка. Единствено во кафе веќе втора недела како не конзумирам шекер и супер ми оди. Ајде од утре со нови сили.
Почнав со диета се надевам ќе има резултати денес ќе јадам само овошје исто така и вежбам Ајдеее луѓе иде лето мора да се стаиме во ред
Започнав и јас со диета, всушност на здрав начин на исхрана, исфрлив газирани сокови, благи работи, пржено месо, пржени компири и почнав да одам на фитнес. Не сум љубител на овошје и салати, но почнав секој ден наутро овошје да јадам, а навечер обавезно салата. Исто така не пиев многу вода, но со сила некако терам до 1,5 - 2 во ден. Кога ме фаќа криза за благо каснувам 1 лажица мед. Ќе ми треба поддршка бидејќи не сум многу упорна, на почеток ми е интересно и после се враќам пак по старо, но овој пат се надевам нема да биде така. Инаку сакам да симнам 4 кг. Моментално имам 60.
A na nekoja dieta si ili ne i jas sakam da simna 4 kg i sega sum na uh dietata i ima rezultati ana sakam da bidam na taa 20 dena dieta
^Уфф, ја прочитав таа диета и искрено ми изгледа за потешка, а од УН диетава само овошниот ден ми е тежок. Јас инаку премногу сум стрвла и голем гурман, сакам се и сешто да јадам и реално не се пазам толку многу. Само првите неколку денови внимавав, а сега повеќе не, но сепак сакам да се пофалам дека вагата покажа дека 2 кг сум намалила што ми даде дополнителна мотивација и така од утре пак по строго ќе се припазувам за да ослабам уште 2 кг. За мене 56 кг ми се идеална тежина, а не е на одмет и уште повеќе да ослабам.