(Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат

Дискусија во 'Диети' започната од Vampire-Girl, 26 јуни 2010.

1. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.392
    Допаѓања:
    32.765
    @Afroditaaa Поголем обожавател од тесто и брза храна од мене немаше, 36 дена на УН -4.5кг со неколку грешки.Во обем се слизнав апсолутно иако вагата не покажува многу минус. Најдобра диета дефинитвно,ем најаден ем слабееш!

На Devil99, Apina и Afroditaaa им се допаѓа ова.
  2. BayernKa

BayernKa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.157
    Јас со Хроно со грешки ослабев 4 кила за 28 дена, ама целта ми беше -5, други има со поголем вишок и подисциплинирани :D слабеат и над 6 кила за месец. И исто, најадена прејадена а ослабена :inlove:

На Afroditaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.764
    Допаѓања:
    21.477
    Што и да правите, гледајте никогаш да не скршните премногу.Гледам по мене, се опуштив а сеа претешко ми е да фатам ритам.Немам мотивација за ништо.

На MissHell и Afroditaaa им се допаѓа ова.
  4. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.294
    21 den

5. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Браво , знаеш не сум мн по готвењето па и сум ја држела порано диетава , ке размислам дали да ја држам пак

6. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    И како издржуваш цел ден на овошје?

7. Angeladarija

Angeladarija Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Zdravo!
    Jas sum nova i si imam edna maka koja sakam da ja spodelam.so vas
    Vaka pred dve nedeli go ostaviv blagoto,gazirani sokovi,ne veceram ne jadam.obilno a pak sum.na ista kilaza ..mn sum razocaranaa

На dimkovksa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.294
    Па само 1 ден е овошен од вкупно 7 дена во неделата.
    А во УН овошен е 1 од 4 (колку за споредба)

9. Normina

Normina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    54
    Како ти поминува еден ден , што внесуваш ?

10. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.294
    Имам напишано во 21 ден диета

11. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.532
    Допаѓања:
    180.826
    -5 кг за еден месец
    не е лошо
    уште толку назад

На Waka-waka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. dimkovksa

dimkovksa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    47
    Isto i jas

13. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    zdravo.denovite se podgotvuvav za dieta namaluvav vnes.na.hrana.,blagoto denes na nula za od utre da pocnam dieta,e sega jas ovie dieti kade ima posebna ishrna nemozam mnogu sum.po strogite dieti zosto dr.dieti nemam nekoj uspeh a i nemam vreme posebno da gotvam , ama sega imam bebus koj cica pa zatoa ke mora nekoj od tie so vnesuvanje na hrana , od utre na 21den dieta od nea sum oslabela vo minato do 6kg ama.mislam sega mozebi i poveke ke oslabam ke vidime pozz

14. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.294
    Ама 21 ден оваа на Ејприл или таа со макарони? Јас ја држам оваа на Ејприл (hollest)

15. ilovesun

ilovesun Нов член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    5
    Здраво девојки, планирам од утре 1ви март да почнам со диета, затоа што морам да симнам барем 10 кг. Висока сум 168цм и тешка 70кг. Мојата историја со борба со килограмите е многу долга ( веќе 4 години ) и скоро секогаш почнам и се откажам. Пробав уште што не, од ун диета до броење калории но најефикасно до сега ми се покажа таа нискојаглехидратната диета ( палео, аткинс...). Ова лето со помош на неа симнав 10тина кг(најниска тежина ми беше 54кг) но затоа што сум страшен зависник од благо ( во буквална смисла, јадев по 200-300 гр чоколади или друго благо дневно и така за 2 месеци си ги вратив сите килограми а сега после 6 месеци тежам плус 3 кг од што бев најтешка летото пред да ја почнам диетата ;( ) .
    Јас сум нулта крвна група и не ми одговараат јаглехидрати но едноставно сум зависна од нив и навистина не ги разбирам луѓето кои можат да издржат без благо повеќе од 1 ден.
    Кога држам диета не можам да јадам по 5 пати на ден како што неко препорачуваат повеќе помали оброци преку целиот ден туку јадам само по еден оброк составен од месо и салата - овој начин навистина ми се покажа ефикасен и за 1 месец симнав многу килограми но проблемот ми е што не можам да се натерам да почнам еве почнав од вчера и денес после јадење не можев да издржам и изедов прво две коцки чоколадо а потоа и цело чоколадо, 2 парчиња торта и пица луѓе:@.
    Најтрагично е што имам матурска за 2ипол месеци и стварно сакам да се ставам на режим ама не можам... Мене ми треба само морална поддршка и бидете најискрени колку што треба без разлика дали ќе звучи грубо или не но навистина ми треба помош...
    Благодарам за читањето

На Nausicaa, christinnn, MissHell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. MissHell

MissHell Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2016
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    34
    Isto. Super si pocnav so un ja prekrsiv i sega ne mozam da vlezam vo kolosek so nisto. Samo baram nekoja brza dieta za brzo slabeenje ama gladta me ubiva i se otkazuvam vtoriot den. Ne znam veke sto ke se prajt vaka. ;( momentalno ja drzam od zan mitrev umrev za jadenje ama moram.. ne smeam pak da se otkazam. :(

17. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.764
    Допаѓања:
    21.477
    Исто, исто, скроз исто ми беше.Си го имав и периодот, и 1 недела може јадев ко скината вреќа, цел фрижидер го поминав.Па и дека прочка,фамилијарни ручеци и вечери, се пре-ја-дов!
    Затоа еве веќе втор ден на ун сум, почнав од почеток и сега засега супер си сум, терам.Тргни се од овие брзи диети шо побрзо, само си штетиш така.Почни од почеток, ќе видиш тешко е ама психата е заебана работа.Си реков дека морам да почнам пак од некаде, и еве ме.Уште да се средам со вежбањето и топ.:)

На MissHell му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MissHell

MissHell Активен член

Се зачлени на:
    15 декември 2016
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    34
    Pa izgleda un e spasot. Ne znam drugo so da kazam. Od nekade mora da se pocni. Barem 10kg da se namalat kolku za motiv posle samo teras... toa e.. pusta debelina. ;(

19. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Јас ке ја држам диетата со 21 ден што почнува со макарони , дали некоја ке ме дружи ?

20. coldbaby

coldbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2017
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    51
    sto se jadi vo taa dieta?