Op op op, kefove sum, keFoVe. hhhh od 74,5 na 70 kg slegov za dva meseci. Sledno e 65,5, se nadevam do maj. Sekako ke ima apdejt na postov
Има посни тестенини и диетален леб, има растителен кашкавал, за сите месни и млечни производи има веганска замена, ако на некој му треба помош за веганството пишете ми
http://denar.mk/43735/zdravje/dieta-danska-dieta-za-dena-kilogrami-pomalku Дали некој ја има држано и искуства ?
Ун диета ке ти помогне , нема да бидеш разочарана воопшто, него мотивирана , битно е да почнеш и да не правиш грешки и после ке имаш успех . Иста килажа имаш, затоа што во исхраната мешаш: протеини, скроб, јагленохидрати... кога ке ги јадеш посебно ке имаш резултати .
Вежби во теретана оди најдобро, инаку со диетата доволно да се пешачи (бргу да одиш / трчиш за да се забрза метаболизмот), 45мин до 1час доволно за почеток, битно почнеш диетата, понатаму е полесно.
Поддршка и од мене Ви ја препорачувам УН во комбинација со банана диета - појадок банани, ручек/вечера по УН - резултат = ем сити ем вити