Den 14 Supa I domat salata Tikva Supa zelencukova , stek Za vecera stek, pecurki I supa zelencukova Moeto meni Malku , mnogu toa e uspesno ja zatvoram I vtorata nedela a ja otvoram tretata vo nedela se meram I ke pisam rezultat ...
3 ден Појадок: цеден лимон 2 средни банани Ручек: парче леб и една рака маслинки Вечера ќе биде риба и салата Денес уште сабајле ми излезе нешто многу итно, растрчана бев немав време да планирам ништо што ќе јадам. Инаку кафето може забрзува метаболизам но лошо влијае на целулитот.
Леле знам деновиве бебуш болен нема време нешто асално за мене да спрема и да планирам Од утре ке го збогатам менито
тоа шо го викаш ти ручек на ништо не личе женче поарно една обилна салата да си направела со парче месо или со конзерва туна чисто месо понајадена ке си била вака се изгладнуваш и мислишдека повеке ек симнеш ама грешка си ке го научиш органзимот да си чува за себе и ке го погрешиш метаболизмот
Вчера освен што изедов две полнети пиперки се' на се', изедов и две кришки лутеница одолеав на се' друго. Апликацијава за циклусот вика...време је. Така што и денес ваљда ќе е така. Бар со минимум жртви да минам. Ко за старт, лимон, какао..испасирани 2 јаболки. Друго не знам....но, протеини ќе се и зеленчук.
den 15 Parce tikva pred rabota Supa I salata Spanakj I kiselo mleko Za rucek Vecera isto taka zacineti so magdanos Za utre vo glava mi se vrti pica ... no ... vege pica
Велат денот по утрото се познава и стварно некако стомачево сплеснато си го осеќам. Со лимон мед и вода започнувам јас секој ден. Доручек 1 банана и модра слива ќе јадам. Ручек макарони со сос од патлиџан печурки и тиквичка и плус салата секако. А за вечера пола од ручекот и салатка некоја ќе е. Добро е вака ќр видиме до кога ќе терам само. Имајте убав ден девојки!
хелп хелп у циклус и +300гр на вага за оваа недела ми иде да се изпукам е до толку се разочарав незнам ни дали да продужам уште или да стопирам
Мене ова ми е ПМС у живот без благо Ден 4 Појадок : една банана и 3 цедени портокал Ручек: домат салата со маслинки и еден литар пилешка супа со пола кришка леб Вечера уште незнам ќе одименекаде надвор да јадеме ќе порачаам некој стек веројатно
И според мене е нормално. Плус, реално 300 грама не се ништо. Извини за реалниов факт што ќе го кажам, но понекогаш во тоалет можеш да симнеш повеќе. Така да, не се секирај, не е никаков проблем. Само терај напред, нема сопирање!
така е ако сега се откажам на пола пат џабе ми било се до сега така да ке си се држам до режимот па наредна недела на мерење се надевам ке симнам повеке
Џигер денес ќе е вечер јајце варено и доста е за денес. За сега нема ламја-апетит ко вчера. Можда и фино ќе мине циклусов, уствари без многу изведување.
Какао на репертоар. Овошки ке прескокнам. Ручек шака сварено гравче, шака испасирани печени кикирики и салата ..зелениш со лимон. Вечерата ке е течна..млеко,какао.