trenrajgi stomacjite 3 pati nedelno i pravigi osnovnite vezbi. pazi na ishrana i ke se sredi stomakot. stomakot se due od kompleksnite hidrati. probaj da pravis vakum,mnogu pomaga za slabeenje na stomakot i oblikovanje.
Женски дали некоја имала искуство со третманите на Cryo.mk ?? Се слабеело од третманите и согорувало од 500-600 кг од еден третман и се губел и целулитот ... Дало некоја има искуство и дали некој знае за што поточно се работи ?
виш ми лак прва ден добро оде почнав пак режим од нутриоцинист денес п-овошје р,-пилешко и салата в,-салата
Денес трети ден се осекам баш фино не сум гладна си имам појадок ручек и вечера е сеа уште да се симнува килограми и на вага меренје у понеделник дури
Водите ли евиденција за тоа колку сте ослабнале во обем, што сте јаделе во текот на денот, физичка активност? Се мислам да залепам лист хартија на некој ѕид и да ги пишувам овие работи таму. Порано пробав ама во тефтер, па ми се случувало да го забутам некаде и заборавам, а вака лист на ѕид и нема каде да оди. Денес пола саат вежбав, кардио и тегови, за цело тело, па планирам некаков ред да воведам: еден ден цело тело, друг нозе, трет раце, па стомак итн. и задолжително кардио бар 5 минути на крај. Ова не е нормално, на висина од 173 цм стигнав до 76 кг кон крајот на минатата година. Никогаш подебела не сум била. Среќа па рамномерно се распределени, по облеката не ми се познава, ама лошо се осеќам. Сега сум на 71-2 некаде, ама има бар уште 10 кг да симнам, или бар пола од тоа и другото во мускули. Се надевам мотивацијава ќе ме држи долго, долго, долго време!
Околу 2 недели,-3.200.Вода е знам,ама фино е да ја гледам вагата во минус Моментално имам циклус,па не се ни мерам,подуена сум и пак задршка на течности. Инаку супер се осеќам,само не успеав да се навикнам на горко кафе
@Mia-K Ми се смачи од диети и intermittent fasting применувам, 16:8. Во 16 саати не јадам ништо, а во тие 8 јадам кога сум гладна. Најчесто првпат јадам после 12, некогаш ќе ме фати и 2 попладне, после тоа јадам да речеме до 8 навечер. Не мерам калории оти последниот пат така се опседнав со броење калории и сфатив дека тоа не е за мене. Обично јадам околу 12, па околу 5 и после околу 7 ипол мала ужинка. Јадам по нешто од благо, јадам многу малку леб, некогаш ако имам време од сабајле ќе си зготвам нешто како ориз и од него јадам цел ден. Ако ми се случи застој во тежината, да речеме да не мрдне вагата 2-3 дена применувам 24 fasting т.е јадам денес во 8 вечер и во наредните 24 саати не јадам ништо т.е до утре во 8. Многу течности и тоа е
Trenirajgi muskulite ednas nedelno na primer: prv den noze vtor den gradi i ramo tret den grb cetvrti den noze ali razlicen trening od prosliot petti den race. stomacnite tri pati nedelno a kardio pravis otkako ke go zavrsis treningot so tegovi. Ovosje na sabajle i pred trening nikako a posle trening mozis. balansiraja ishranata i vnesuvaj dovolno proteini i izbegavaj hidrati so golemo kolicestvo na voda. Jas se srediv od 78 slegov na 65 a visoka sum 175. samo dobar trening e resenie
Мислиш @ALISA0000 Јадам тоа што е на кето листа,скоро се,освен бифтек(не можам). Јајца,зеленчук,месо,риба,грчки јогурт,кашкавали разни(претежно зреени)што немаат шеќер и јх,печурки маслинки... Готвам на путер и маслиново... Е сега,можда ми фалат протеини/масти,или бројка на вкупен дневен внес на кал..претежно зеленчук јадам,доминантно зелен,а тој знаеме дека нема баш калории. И да,бадеми грицнувам и пекан ореви. Општ впечаток ми е ко да се плашам од “мрсно”
не смееш никаков шекер компир ориз грав лека грашок боранија сето тоа е скроб не смееш се што е јх брашно и се од брашно благи работи и не смееш овошје никакво намали на млечните производи па види како ке биде месо и салати терај морковот само жив смееш
Ден 8ми и циклус се истера и сеуште се држам. Мини порции, мини калории, што ми е кеjф во моментот,тоа се мези. Супер иде. Ке се тера цел месец. Подобро ке одеше и ако вежбав ама, ту олд и уморна фор дет шит ке победиме ))) конечно.
Ден број.... неам појма Готово влегов у бубањот сеа е лесно а и вагата машала ме изненади Денес појадок овошје ручек полнети тикви со м месо вечера салата