Денес не знам баш дали сум за рапорт. П: Кафе лате (млеко за сите пари), јаболко Р: телешка чорба и салата У: аперол, неколку пилешки прсти и компири В: супа, шпагети Ми се отвори апетит нешто Ако на нешто не можам да одолеам, тоа се шпагети. Прв пат да не се прејадам. А реално, и без нив ќе преживеев. И да, нели реков нема веќе алкохол Ама добро, можеше и полошо да е.
Јас дечки се стопив со 1500кал.плус и со постот сега. Можеби 2-3 години сум ја немала оваа килажа.Баталете диети тајната е во умереноста.Со години сум само на овошје сабајле и после јадам обилен ручек изгладнета и навечер кризи.Многу е важен појадокот мал нека е после за ручек умерено се јаде.Сабајле јадам мандарина пред кафето.После појадок 2 кришки интегрално лебче со ајвар тој има 100 кал на 100 грама или хумус со домат.Ручек што има со салата умерено.Вечера свежа салата многу енергија дава.Плус јадам нешто благичко жив човек сака да си касне по едно чоколадно бомбонче или наполитанче ми праи мерак со кафето.Кога сакате нешто калорично за ручек да јадете до 12 поминете со 1 банана ручекот во 12 ќе ве држи 4-5 саати сити и вечер некое јајце варено со зеленчук.Диетите се ропство и ограничување вака имате слобода само умерено и не ве фаќа стрв за нешто.Пред некој ден појадував симит погача и пак слабеам и да изедам нешто покалорично сабајле ќе го потрошам важно нешто лесно да се вечера.На дочек на 2018 год така прејадена се качувам на вага имав 99 накај 100кг.Сега 7ца напред гледам и уште ќе се топам до Божиќ на посно.Ви посакувам успех❤
Поздрав. Сабајле вежбав 15 минути кардио, 30 минути тежински, пак 15 минути кардио. Мени. Појадок: јајца, сирење, суви врат Ручек: мало кифличе, пире, мисиркино месо, руска салата, пита од тиква (x2 мали парчиња), чоколатциња и сл. Вечера: нема Имав настан, и не не се срамам да пишам што сум јадела затоа што не го сметам за прекршок, а и да е, тоа е. Ама гледајте што се случи, случајно,, ама случајно се истетовирав денеска ... и сега нема вежбање некое време. Малку за*бано, АМА, утре почнувам IT fasting и ќе пешачам многу така да не се секирајте.
Helllooo deckiii Den dennnnn 11 Denes seuste se mislam sto ke se jade.. se mislam izmegju fileti ili da promenam malku.. da napravam vege pica? Misli misli zeka.. ke ve izvestam
Ден 6 П: омлет Р: вчера наместо стек со ориз јадев туна салата, бев излезена па тоа нарачав, така да тоа ќе биде за денес, рижото со пилешко В: шопска 20 до 30 мин орбитрек, цедено и зелен.
Прв ден IT fasting. Обично планирам да јадам во рамка 11 до 7, но денеска се разбудив во 10, излегов имав работа и допрва сега јадев во 2. Прв оброк: Овес, чиа, шумски овошја, путер Втор оброк: леќа Измеѓу не знам што ќе јадам. Активност пешачење.
@Ariel јас те сфаќам за алкохолот, а и што е една чаша. Јас никаков ред, читај гладувам. Е ама денес без проблем облеков фаремерки кои ми беа тесни и да не кажам како ме оцртуваа. Од неделава се враќам на вежбањето, ќе зимам и л карнитин.
Јас со 5 напред на вага што може еден вирус да ти стори. Деновиве гнетам ко мрдната да надокнадам... Ама кај мене тоа тешко иде.
Bravo devojki... Jas rucav kompircinja , stek so pecurki. Vecera salata. Jas koga odam vo bolnica, koga boleduvam se popravam. Ne sum aktivna i de ova.. de ona da si probam Godinava taka ja isturkav, i staviv uste 5 kg sekako.. seka maki da oslabnam..
Ако немаш многу за симнување околу стомак, слободно напиј се едно пиво. Инаку, каков л-карнитин земаш?
Тој на шар ми прави проблем. А да месам абер немам. Јадам ориз и компир. Добро се држев 60-62 со оглед дека сум 170 висока. Ама болештинава ме утепа... Ај.. Ќе се вратам.
И тебе ли? И јас имам мака, ама правам леб во пекачот, се наоѓа. Јас мака со ориз имам. Ако сакаш брашно, кажувај.