Како се држите за празниците? Ги прекршивме диетите и здравата исхрана, вежбањето? Ајде уште Водици и Св. Јован. Јас освен што јадев роденденска торта, и лебчето(од Стара Нова година) друго ништо не прекршив. Пијам многу вода, пазам исхрана, вежбам и не сум накачила ниеден килограм. 62кг сум веќе недела дена. Празниците не успеаја да ме здебелат. Јессс 10 дена пред Нова Година бев 70кг. Диета не држам, само помалку и поздраво се хранам. Ајде некој нека каже дека имаше Cheat Days за време на празниците, за и јас да се утешам малку.
Хербалајф,на почетокот бев скептик но испадна одлично и во губењето килограми и во зголемување на енергијата.Презадоволна, доколку сте заинтересирани слободно пишете ми Позз
Хербалајф е шејк,имаш и други производи но за слабеење за почеток ти е доволен само шејк и чај доколку сакаш.Шејкот ти заменува оброк т.е. појадок.Го имаш во различни вкусови.Оброви имаш на три саати и не осеќаш никаков глад,имаш рецепти за благо.Добиваш план на исхрана во зависност од тоа кога стануваш,кога ручаш и кога си легнуваш.Јас сум презадоволна вреди да се проба Позз
значи за појадок имаш шејк за ручек и вечера што имаш за јадење? вежбаш нешто? Ден6 овошје и зеленчук до сеа 2портокали 1јаболка 1 мандарина 1 банана до вечер салата од 2 кратавици малце детокс на телово после сите глупости за време на празниците убаво се осекам полесно и погладно од предходно хахаа ама за чудо убаво ми е после толку време да си легнам гладна хахаха сепак колку помалце јадеш се навикнуваш и полесно е колку повеке јадиш повеке ке ти се јаде Кај се другите борци ?? оти нема никој се откажавте сите???
Ручек имаш стандарт што имаш тоа,вечерата може да ти биде пола од ручекот или јогурт,јаткасти плодови,семиња,салати
и без шејк ке ослабниш со таков начин на исхрана не те кудам да не ме сватиш грешка само сакам да не си ги даваш парите коа не слабееш од шејкот него шо имаш редуцирана изхрана ама ако мислиш дека така ти е полесно продожи си така битно е да се топе обемот и да паѓа вагата надоле ја ке се мерам еднаш неделно тоа му паѓа вторник наутро
Валда промена на исхрана ...јас често ги добивам на почеток заради лебот , а го откажам лебот почнува главата да ме боли Имам и една колешка на еабота и по цели денови ме убедува да ги купам производите на херба
пијам магнезиум директ секој ден по два патиради реуматски болки не е до него ваљда за шекер се буне организмот незз ама ме пука секоја вечер послдниве 3 вечери
Не убедувам мила,никој со сила ништо не можеш да го натераш.Само го споделив моето искуство Нормални се појавите како вртоглавица поради тоа што организмот е навикнат на шеќер,а шеќерот ствара зависнот.Овие појави се нормални првите 2-3 недели потоа организмот се навикнува.Јадете овошје но наутро најдоцна до 18 часот
Тука сум и јас, бев на одмор, затоа не пишував. Од утре продолжувам со исто темпо. Или речиси исто, затоа што утре вечер сум на слава. Јас немам главоболки од диета, ама кога паузирам од кафе, обавезно по три дена имам главоболки.
е шекер нема нека се буне колку сака ке се свикне и без шекер денес ден 7 П-банана Р-месо и салата В- исто од ручек
Здраво и од мене. Неколку пати имам почнато изминатиов период со некој мој режим но тешко се постигнува тоа во време на празници. Планирам блабго да исфрлам скроз. Леб ќе јадам но или за ручек или за доручек. Па си реков ако почнам да ви пишувам тука сигурно ќе се мотивирам. Вчера вака ми беше денот: Д- тиква и јаболко Р- супа од петел; мрсна сарма; парче домашен месен бел леб; салата со марула, роквици и морков; едно мало колбавче. у-печени кикирики една шака. В- 3 варени јајца. Што велите. Дали вака ако терам ќе имам резултати? S.o.F.i те читав тебе. Колку има ефекти кај тебе. Колку слабееш во месецот? Според храната што ти ја внесуваш се пронаоѓам и јас тука некаде. Планирам да ручам од ручекот што е зготвен за сите дома а не посебно да си кувам. Така да чекам да ме мотивираш со твојот резултат.