Jas nemase da se meram, ama srce junacko zastana vcera na vaga, Inaku da praktikuvam sekoe sabajle merenje so toa si se motiviram.
Секој ден без исклучок имајте по 100 минути кардио (пентарење до Средно, возење велосипед побрзо, трчање) и ќе може да јадете и пиете што сакате и колку сакате, а ќе слабеете и тоа доста брзо.
Можеби не е за тука, но дали може некој да сподели искуство со ICE BBF, како одат програмите и како се движат цените?
Мислам дека земаше по 7000 денари ама кај секој е различно пошто зависи човек до човек, исхрана, физичка состојба. Спремен човек е и добар нутриционист со долгогодишно искуство.
Јас се мерам секој ден, без разлика дали сум на режим или не. Навика ми е, буквално без размислување го правам. И не се оптоварувам нешто со бројките, знам уште пред да се качам на вага колку имам. Кога сум на режим, најчесто стагнирам по 10-тина дена и после слабеам одеднаш 1-2 кг.
Ај краток извештај. Не држев незнам каков режим деновиве поради празнициве ама ручам без леб,скроз малку благо,не се прејадов денеска..и тоа е нешто
Denes 4. Mandarini 1.Portokal 1.Jabolko 1.5l Limonada 2l. Voda Do posle, 1 Portokal, aronija , kikiritki Tolku