Ден 8 Појадок: омлет Ужина: 2 реда црно чоколадо Ручек: риба печена и обарена брокула Вечерата ќе биде салата.
Dorucek 2 mandarini i 4 suvi slivi, Rucek 2 jabolka I za vecera ke jadam varen grasak so malce oriz i salata...
Ден 3 Доручек: овесни со пола банана, аронија и чиа; Ручек: интегрални шпагети, околу 50 грама, домашен доматен сос и печурки; Ужина: мандарина и еден ред црно чоколадо; Вечера- планирам 2 оризови галети со малку урда и марула салата со лимон. Вежбав 15 минути зумба, 15 минути вежби за нозе и плус вежби за истегнување. Плус пешачев пола саат и цела сум воспалена после една година неактивност.
Ден бр 13 п-1банана и 2-3мандаринки р-планирам спанаќ и ориз тава и ке земам јогурт со ниска малченост оти ич не ми е убав без јогурт в-исто плус чајот
Denes nesto ve nema do kaj sme??? Se pridrzuvate ili? Sabajle 1 kiva 1 mandarina 4 suvi slivi, pa 2 jabolka, 1.5 l voda 1.5l limunada, I za posle rabota t.e vecera ke imam salata i riba...
Ден 4 Доручек: 2 печени интегрални лепчиња со путер и урда; Ручек: едно јајце на око со печена сланина; Ужина: парче тиква и пиев какао со мед; Вечера: Цезар салата со домашен прелив и кубети од двопек. Вежбав зумба, па ќе правам вежби за нозе ако можам вечерва. Ќе биде и некој чај незасладен пред спиење.
Јас од ново почнувам Ден 1, обид број 2 Појадок: чиа, ленено семе, сончоглед, банана и млеко Ручек: салата и јајца Ужина: мандарини Вечера: кокошка со компири Од прилика вака планирам да терам секој ден, нормално, со различна вечера. Денес не вежбав, не стигнав. Ајде, утре...
Ден бр 14 п-имам на работа 1 банана и 3 мандарини оставено за да појадувам р-денес немам идеа давајте идеа да е посно да не е брашно шекер месо јајца и млечно Ако не добијам идеа ке го правам овошен Чајот 2 литра си оде низ цел ден Да се оде на работа сега вие бидите умни
Хелоу,да се придружам на темата. После втората бременост ниту грам не симнав. Денес 12ти ден откако исфрлив леб од исхраната, тоа ми е најтешко бидејќи леб јадам со се благо и сокови заборавив како изгледаат, вечерам најдоцна до 18ч Ќе се мерам за два дена да видам дали има бааарем мало поместување. 15кг сакам да симнам
@ALISA0000 некоја манџа направи, црвена леќа брзо се вари, посна е и вкусна Или грав, грашок, боранија...
се тоа извртив по два пати сакам нешто друго се гледа оти ми здосадија Ништо ке пробам овошје и салата да го изтерам ако закрчам ке готвам нешто брзо леката е најбрза ама у неделата мислам ја јадев Утре сабајле правам две недели па ке де качам на вага Не очекувам ништо посебно само да не качувам килажа Да направам крвна слика да се потсимнати триглицеридите и ке внесам пилешко месо сега не би ме страв
Само да ви кажам дека сум карактер нула Знаете веќе што се деси вчера а На сама себе си ветувам нешто и не го издржувам еј. Два дена плачам за една убава даска,не дека бев гладна туку од самото мислење, стрвност И вчера бидна. Цел ден овошје и вечерот даска и пица и пиво, пиво, пиво... се опуштив. Ајде од денеска продолжувам по старо. Карајте ме заслужувам
Ништо си згрешила затоа вагата ке те казни тебе Нема застанување само напред една изгубена битка не значи изгубена војна Терај напред и гледај да не грешиш оти вагсѕа ке те казни запамти тоа и тури у главата
Denes ovosen, sabajle prtokal, mandarina i nekolku suvi ovoski... Za polovina cas jabolce i kikiritki, i vecer salata ili ke zavrsam pak so ovosje. Ovosniot den mi e najubav ... Vo sekoe edno nesto treda trud i inat, taka i vo nasive ocajni dieti Pred da kasnes nesto pomisli deka ke se vratis od tamu kaj sto si pocnala. Bidi inat postigni go toa sto go imas zamisleno i posle doZvolisi nekoj raboti. Mada od nisto ne sme skrateni osven blago, jadi zdravo blago, Sok, napraj si svezo ceden Gricki- cips od palenta ima iljada resenija
држам и јас овошни еден период по 3-4неделно терав овошни никакви болки Штом имаш такви тегоби обавезно земи си нолплаза
Puuu puuu do sega nemam nikakvi problemi. Toa mi ostana od nutricionistite vo nedelata ako ne dva pati barem eden ovosen da se ima. I dosta vazno sekogas koga ke napravev prekrsok mi preporacuvaa sledniot den da mi e ovosen ( sea nemoj ova kako dobar den da si go svatite pa samo greski da pravite )
Терам овошен ден и си лаам како кучка Кај да се пожалам ако не тука 1банана и 2 мандарини беа сабајле ручав зелка+морков плус лимон салата