Што мислите за сушено овошје кога имаме потреба од благо? Суво грозје или урми многу можат да ме заситат.
Ден 11 Појадок, јаболко. Ручек, 3 варени јајца и канче кисело млеко. Грик јогурт де Вечера, ако ми остане од јогуртот Денес ептен гладно се осеќам. Ама ќе преживеам. Имам кило ипол да симнам за 3 дена А како би изела цела дупла пица сега Држете се девојки. Можеме!
Ден 30. П: парче ржан леб со хумус и еспресо У: суви сливи Р: парче стек со салата В: не знам што ќе јадам за вечера секогаш имам најмалку идеи. Од салата и супа преку глава ми е веќе. Најверојатно ќе пијам само чаша кефир.
Д :кафе ,др ништо не зедов за на работа. Р :компири салата со малку тартар и 2 пил.прсти В :нешто ќе морам оти рано ручав ,може јогурт со смоки го мислам 1 недела
Замена за смоки со јогурт- пченкарни житарици без шеќер нормално, лажица путер од кикирики и јогуртот. Од нутриционистот ова ми остана, мислев ќе е чуден вкус ама скоро исто е.
Терам со умерена здрава исхрана не мислам на диети тоа што ми се јаде јадам здраво готвено и не се мерам 4 недели.
Добра идеја е ова, не ми текнало да пробам. Сум ги јадела посебно, ама не во комбинација . Ден 22, обид 2. П: суви сливи, ленено, чиа, макијато Р: овес, јаболко, јогурт В: пица и кисело млеко (не знам како излезе оваа комбинација ) Претходните денови вежбав, ама денес којзнае... нешто ме фати мрза.
https://www.facebook.com/100000962957721/posts/5081747461867302/ Кој ќе се препознае нека крене два прсти
Да ви се придружам и јас девојки Имам некои 5-6кг за симнување, не се многу но на човече од 160см ми се чини секој килограм плус се познава. Во понеделникот почнав и во теретана (втор обид после ланскиот, кој траеше само 3 дена, само што почнав затворија заради короната), се надевам ќе издржам овој пат Исфрлив од исхрана благо, леб, газирано, се надевам ќе е доволно. За денес: Д: Кафе, суви кајсии Р: Парче пилешко, салата В: Овошна салата
Здраво, Ве читам долго време и решив да се зачленам и да ве дружам и во оваа тема. Немам многу за симнување, околу 5-6кг но тие најтешко одат. Гледам многу од вас пишуваат за доручек суви сливи, добри се за слабеење? Држат сити подолго време? И да ви кажам, мотивација сте Денес за доручек јогурт, овесни снегулки, чиа и ленено семе. Ужина јаболко Ручек риба и ориз планирам