ај добар ден цел ден Ден бр 1 за леси со лесно постите да ни се кој ке посте? п-1 кафе 1 банана р-компир салата со младо кромидче в-исто од ручекот ако недај боже закрчам да ме отепате со стапот на малерозна
Од денес. Бев во пмс и се пренатрупав со јадење, посебно пици, мазници, благо. Баш денес ќе тркнам до маркет да купам нешто здраво и одиме јово на ново. Се надевам поистрајна овај пат. Каква е состојбата кај тебе?
И јас вчера се и сешто јадев, и денеска почнувам построго само да не ме фати криза навечер,али за неколку дена и јас ќе сум во пмс и повторно ќе утнам сигурно
Само ручек денес: 2 тортили полнети со малку ѕаѕики, пилешко месо и црвен кромид. И секако, баклава...1 ипол парче
Сега броев, ден 53, обид број два. Ден 53, еј, цела вечност, а -5кг! П: чиа пудинг со путер од кикирики и банана Р: јајца, јогурт В: риба, салата. Како што може да се види, си каснувам . Па после ден 53 бил .
@ALISA0000 Јас ќе постам оваа недела само. Незнам ни дали да пишувам оти дефинитивно ова нема да е диета. Ама ај ќе се трудам да не претерувам барем. Д кафе и јаболко Р ајвар ,најцрн леб што имаше во пекара и тиквички В:ќе се обидам само краставичка...
најлесно е да правиш тава или манџа ја денес компир салата со младо кромидче утре гравче манџа планирам ја прв пат ке постам ке пробам не се зарекувам не ми е за вера колку шо сакам пак некој режим за триглицеридите да потерам па да проверам крвна слика
Ден 15 Појадок, протеин шејк Ручек, димен лосос и авокадо. Вечера, авокадо и краставица Ќути си, можеше 5 во плус да си
Ден не знам кој Д. Протеински палачинки прелиени со агаве сируп Р. Ги дојадов палачинките од доручекот Не се мерев ради вчерашните гревови Утре планирам да направам протеински тортиљи за доручек
Дојдов да кажам дека ми се пие кока кола Бидејќи треба за неколку дена да сум во пмс Да се напијам ли?
Д. Протеински тортиљи (јајца, кокос, зачини) полнети со кашкавал Р. Смути со протеин и овесни ќе биде
Ден 54, обид број 2. П: овесни, јогурт, банана Р: ќебапи, малиџано Нема движење, ладно е. Изговори, изговори, изговори...
Ладно си е, седи си дома Ден 16 Појадок, пржени јајца, пржен кашкавал и авокадо Ручек, срам ми е да кажам колку изедов Вечера, вода @mareane да се пријави на рецепција
Тука сум тука...ама ваква Д кафе јаболко кафе Р гравче тавче со 1 парче црн леб и салата В: винооо... Е ама светот бил поубав после 3 чаши бре...
Да се пофалам од 95кг денес 91.6 со здрава умерена исхрана. Денес банана П.2 лебчиња со хумус домат У.овошје Р.грашок салата 1 лебче Зеленчук