Ден 5 П: јаболко и пола геврек Р: манџа, салата и 1 рибанка леб До крајот на денот банана портокал и цеден лимон без шекер. Кафе и чај исто без шекер.
Тивки сме нешто денес Се измерив, имам нешто повеќе од минатата недела, ама ок е, така и очекував. П: чиа пудинг со путер од кикирики и банана, макијато Р: шпагети со бешамел, колаче. Пешачење 9 км.
Тука сме, само нема што да покажеме Јас ептен утнав. Завчера дури пица јадев Сепак на плус 1 сум Ајде, од наредната недела повеќе
Ден 6 П: кроасан , банана Р: манџа , салата , 1 рибанка леб, и после ручек малку чоколадо В: кроасан Иако мислев да бидам на строг режим сепак си каснував и благо и леб ама во многу мали количини( барем според мене, бидејки претходно си дозволував каде каде многу повеке). Газирано исфрлив скроз. Утре ми е седми ден, ке се мерам утре, се чуствувам многу полесно, и срекна сум поради тоа, што почнав да внимавам на исхраната без посебен режим, без ограничувања а сепак да успеам да се контролирам.
Јас сум 2 дена на рестарт. Сега се рестартирам, ми треба малку нездрава храна, од понеделник со нови сили. Ми се расипа вагата.
Вчера малку вон стандардно , денес се враќам во колосек. Д: Варени јајца и јогурт Р: Пилешки џигерчиња со едно парче р'жан леб В: Зелена салата
Ден 7 П: овошје Р: компир со месо В: туна со салата За 7 дена -800 гр. Сепак е некој успех .подобро нешто отколку ништо.Одиме понатаму.
П: две американски палачинки со питер од кикирики и банана Р: риба, салата, афогато. Задоволства еден тон... Физичка активност - домаќинство, ама задоволна сум, добро запнав .
Vcera ovosje, tuna, salata i pleskavica. Deneska pojadok ovosje , rucek pleskavica i kompir , vecera supa. Ovosje, ceden limon caj i kafe bez seker vo tekot na denot.
Саботата сабајле - пола кг од минатата. Ама од попладнето сум на:ред тесто ,ред стрес... Ама сакав да ве читнам...
Д: Варени јаца Р: Две тортиљи од интегрално брашно со фил болоњезе В: Парче кашкавал 3 л вода и пешачење 5 км
Девојки некако ве нема, да не изгубивте мотивација Today Д: Кафе без шеќер, овесна каша Р: Ќофтиња со печен компир и салата со краставици В: Шопска салата
Каква мотивација, јадам како да сум ви ПМС, а не сум П: пржено лепче со кашкавал и салама, јогурт Р: мусака В: бурито, палачинка Мусаката и палачинката ми се непланирани. Машала Никакакво движење. Мислам, 1 км, главно низ маркет , ако се брои . Добра сум со килажа, среќа стагнирам, не сум качила.