Цел ми е да ослабнам 7 кг. Се надевам ќе имам доволно мотивација. Почнувам со 63 кг. Ден 1 П:Праска Р:Шпагети болоњезе У:Праска со грчки јогурт У:Мала лажичка мед В: Лубеница, крекери и кашкавал
Ден 2 П:Банана и грчки јогурт Р:Пилешко со печени компири, парче леб, домати У:2 реда чоколадо У: 1 и пол праска В: Зелена салата и цвекло, 4 крекери и кашкавал
Ден 8 и ден 9, ми е срам да кажам. ПМС на најјако. Се беше океј се додека не побара ќерка ми пире и го дојдадов. Па следниот ден направив макарони со мелено и потпечени со јајце и кашкавал... Брука. Битно ден 8 мирував ради вакцина, ден 9 еден саат аеробик, потење на велико, сега нозе ме болат ептен. Ден 10 денеска со Господ напред, ќе пазам на јадење и ќе трчам на лента.
Ден 3 П:Овесни со банана и јогурт Р:Печени компири со зеленчук, Веган ѕаѕики, домати и чаша пиво У:Банана и лажичка мед У: Праска В: 2 лепчиња со стопен кашкавал
Ден 4 П:Овесни со банана, праска и јогурт Р:Рижото со зеленчук, кашкавал и зелена салата У:Банана и мед У: Лубеница и ептен малку кашкавал В:3 лепчиња со растопен кашкавал, 1 колаче.
Ден 5 П:/ Р:Тако со говедско месо + пиво У:Чурос и сладолед У:Bake rolls В:Банана, праска и грчки јогурт
-доручек две јајца, патлиџан и тонус леб - ручек тортиља со стек и салата - вечера зелена салата Никако да се убедам да почнам да пешачам
Ден 6 П:Праска Р:Крекери со хумус, кашкавал и маслинки У:Лубеница У:Банана со грчки јогурт В:Ореви и мед (малку)
Ден 7 (малку претерав) П:Овесни со банана, праска и грчки јогурт Р: Печени компири со зеленчук, хумус и фета + црвена зелка У:Frozen Strawberry Yogurt У: Банана, ореви и мед В:2 лепчиња со кашкавал, маслинки и хумус У:Праска
Д: Корнфлекс и кефир У: Суви сливи, диња Р: Интегрална пица В:После ручекот (дур ја направам пицата ќе биде 18ч. сигурно) па ќе се почастам лубеница ко претходните вечери Вчера купив еден помал број купаќи и прслук
Ден 8 П:Банана, праска и грчки јогурт Р:Ориз со зеленчук и фета У:Банана и мед В:Сендвич со пилешко месо и кашкавал У:2 реда чоколадо
Ден 9 П:Цреши Р:Шпагети со кашкавал, пршута и брокула У:Банана и какао У:Јаболко В:3 лепчиња и кашкавал У: Цреши
Ден 10: П:Цреши, банана, праска Р:Свинско, компири со брокула, зелка У:5 Колачиња У:2 реда чоколадо В:/
Ден 11 - Неделно опуштање П: Јаболко, лепче со кашкавал и пршута У:Банана и мед Р:Омлет со кашкавал,пршута, маслинки и леб. У:2 реда чоколадо В: Помфрит, леб и кашкавал
Ден 12 П: Јаболко, 3 лепчиња со кашкавал, пршута и маслинки Р:/ У:Какао, банана и 2 реда чоколадо В: Јаболко
Ден 13 П:/ Р:/ У: Банана, праска и грчки јогурт В: Шпагети со кашкавал, брокула и маслинки У: Јаболко
Јас пред некој ден се гушев и ми беа отечени нозете и надуен стомакот, испив јак диуретик од мајка ми за исфрлање вишок течност хидрохлоротиазид и чај алкалакс кој е лаксатив. Вчера пак испив за исфрлање течност и сега од 65 сум на 61 кг. Вежбам секој ден ама очигледно и организмот ми бил преполн со вода, и цревата со храна, сега се чуствувам многу полесно. Секое утро пијам ѓумбир и лимон со топла вода па ме чуди зошто тоа не ми помогнало до сега да ги исфрлам токсините.