Овошје банана јатки кафе Појадок После 2 3 часа овошје Ручек со салата Вечера салата нешто лесно Јадам се месо салати павлака урда манџа к.млеко јајца киноа просо палента само брашно и шеќер не. Физичка активност работа по дома и пешачење.
Добар ден Да се пријавам 3 ден кето Од сабајле пиперки и јајца пржени малце сирење околу 50 гр и 1 патлиџан За после ке мислиме што Битно е дека не сум гладна се осекам сита Вода си пијам многу и по 2-3кафиња турско и нес без шекер За мерење на колку време се мерите ? Ја планирам еднаш неделно т е у недела ми се паѓа денот @mareane тука ли си ? Не те оставам ке гураме заедно @hello-kitty.90 пријави се? Други друшки имаме ?
Ајде ке правиме голема екипа и ке тушкаме не е лоша ова кето само чекам да влезам у кетоза сеа ке барам ленти за кетони у мочка шо ке покажуваат
Тука сум тука. Вчера ко за 1 ден поминав арно со малку јаглехидрати. Денес сега пред малку 2 тонус лепчиња со сувомеснато...
Мм купил гоооолема кутија сладолед, додека не го дојадам ништо од диетата Се надевам денес ќе смачкам се, па од утре да почнам
Kako izdrza prvite 3/4 dena, bidejki koga otstranyvas blago od ishranata se doagja do strasni glavobolki i nemanje na koncentracija ( barem kaj mene bese taka i strav mi e da pocnam)
2 лепчиеа тонус со сувомеснато Овошје(лубеница сливи...,,) Неколку лажици грашак манџа Сосема малку таратур. И гревот сок малку газиран малку домашен...
битно е дека почна Секој ден се повеке ке се мотивираш и нема да правиш гревови Ја па за тие работи сум многу инат почнам ли и не каснувам ништо забрането
Првите денови јадев овошје повеќе немав главоболки благото создава зависност издржи 1 недела после немаш проблем.можеш 1 урма да каснеш
Ај и тука да севпријавам оти сум жива ден бр 4 земав едно овчко кисело млеко за на работа да јадам гледам 4.2 јх има на 100гр на 400гр цело канче би имало околу 17гр шо значи има луфта за од ручекот уште некој јх да внесам Едно прашање имам Како ке знам дека сум влезена у кетоза?
Кето флу. Омалаксана, главоболка, болки во мускули, ама и не мора да значи дека ќе имаш такви симптоми, а пак ќе си во кетоза.
Остана киселото млеко немав време да седнам да јадам Сеа дома таратор ке го направам и планирам кофте да правам и кашкавал внатре да ставам малце Тоа ке биде вечера изгледа и пак несакајки 18 часа фастинг
Вчера утнав ама по патишта бев... Денеска јајце,кашкавал ,павлака,и неколку касаи лепче... Ќе морам на конкретен некој режим ,или ун или на Ж .Митрев диетата оти вака сум недисциплинирана.За на кето не се нафаќам...
Оти бе? Бар најадена ке бидеш За денес имам телешка чорба за ручек и вечера појадок пак њама Морав нешто течно врти сучи 5ден терам ваљда
Јас денес втор ден кето. За доручек кето муслите од Виталиа, една голема лажица овошен јогурт со шумско овошје и кравји јогурт. Ужина малку лубеница и кикирики. Ручек зелка манџа со ребра и грчка салата. Вечера најчесто немам. @mareane не Жан. Слабееш едно кило за 5 дена, а 3 враќаш за 2 дена. Башка јадењето е ужас. Кога ќе ми текне дека јадев кисело млеко, варено телешко и портокал за ручек