имав салата од 2 патлиџани еве го денешниот ручек и вечера 4 јајца мало парче сирење 2 патлиџани парче кашкавал и кулен многу ,малце или таман за 2 оброци
Ручекот Вечера: 2 парчиња лубеница Бев на пазарување, па ниту ми се јадеше, ниту па имав кога да јадам. Инаку лубеница колку може да се јаде? Не би јадела, ама купивме, а на мали му останаа 2 парченца, па викам да ги изедам штом прочитав дека смее. Утре планирам доручек таратор, ручек печен ослиќ и салата, а за вечера да мезнам пршутка и сланинче димено Стартувам со 61,цел ми е 57 и да снемам целулит Уствари со ваква диета не знам дали ќе се намали или зголеми целулитот, ама сигурно ќе одам да ми го средат.
Вие што сакате да намалите килажа кој леб го јадете? Дали е подобро лебот на фурна Диме или 100% интегралниот на жито лукс?
Ако ти е само за слабеење, види на табелата кој има најмалку калории. Некои лебови имаат по 210 калории на 100 гр. а некои 310+.
Тонус леб. Моќеш интегрален леб по едно парче во денот. А можеш и беа леб. Или можеш да замениш со овесни галети.
моето денешно мени беше Појадок: 2 тонус леб со хумус и патлиџан Ручек: 3 фиш фингерс или рибини медаљони малку кашкавал и парче салама и чаша јогурт ужина: банана и мусли бар Вечера: ладен сендвич и ладен чај
Доручек Ручек Вечера Како за втор ден, ептен мотивирана сум. Одолеав денеска на сладолед дволитарски , на праски и на боза . Штом не прекршив, значи ќе терам даље . Мерење дури во четврток
Алиске, намали со јајцата Има некој лимит колку јајца смееш неделно, и не ради кето, туку од здравствени причини. @hello-kitty.90 Одлично е менито. Само, да не те обесхрабрувам, ама мислам дека тебе ќе ти оди потешко слабеење со било која диета. 175 висока и 61кг, немаш апсолутно никаква потреба од диета. Ти фали малку физичка активност за да го средиш тоа што го сакаш. Еве ќе ти кажам за мене конкретно, кога бев полничка, 71-72 кг на 165см висина, многу полесно одеше слабеењето, отколку сега кога сакам да симнам 4-5 кг од моментална килажа 57-58. Пак ќе речам, не сакам да те обесхрабрам, ама да не се разочаруваш ако оди потешко. Пробај со малку вежбање, а храни се балансирано, без конкретна диета. Од денешниот ручек: Јунешки гулаш врз печени тиквички, печени пиперки и салата.
Поручек: овесна каша кафе турско Ручек: 2 тонус леб со посна паштета од маслинки мусли бар Вечера: пире и едно ќофте Пепун
Денес завршувам втора недела утре е ден за мерење Денес имав парче кашкавал мало парче сирење 2 патлиџани сувомесно и 300гр варено телешко ова цело беше распределено во 2 оброци Денови уназад имам главоболки
Хелоу екипо Денес е недела ден за мерење Оваа недела сум симнала 1.2кг За двете недели -3.2кг Во килажа е толку а на тело почна да се познава на лицето ,стомак намален ,и ваљда саатот не се разлабавил Небитно ке си тераме даље за исте паре Денес планирам кофте и салата
Денес за доручек мрсно Чиа пудинг со кокосово млеко, многу малку кравјо млеко, малку кокосово брашно и мелен бадем, исто сосем малку од кремчињата на фитнес хаус од чоколада и бел крем и 1 и пол лажица кето мусли од Виталиа. Не можев да го дојадам цело На вага не сум се измерила, ама облеката лабава, прслуците исто, а и маж вика дека сум се исушила. Да кажам исто, дека вежбам, ама толку добри резултати со регуларно јадење, не сум имала досега.
Знам @NarCis@ . Претходно кога имав 74 кг, ја држев УН и ослабнав 12 кг за 3 месеци. Оттогаш кога и да се поправав од 57, 58 на 60 секогаш кога ќе ја држев УН едвај некако ги симнував пак на 57,и тоа многу време ми требаше. Затоа викам да пробам со оваа, не дека сакам магично да ги снема, ама не е на одмет да почне салцето да се топи, а кето исхрана нели е за тоа Знам дека без вежбање вау резултати нема, ама ај може и ќе се наканам да се размрдам малку.
Отчет да дадам Ручекот оди некако, ама доручек многу тешко ми оди да измислам Доручек: Ручек: Гулаш со свинско месо Вечера: Од гулашот што остана од ручек и 3 кисели краставички. Ужина малку лубеница што имаше останато од синко. Вчера ме болеше глава многу и баш ми се вртеше, дали влегов во кетоза или од намалено јадење и тмурен ден. Од денеска имам некаков чуден вкус во устата, ама не можам да разграничам дали е од кромидот од гулашот или треба да честам
Кетоза е Гулашот без морков Не знам дали си ставила, ама ми се гледа нешто портокаловко. За доручек јајца на 1001 начин, можеш од вечер да си правиш чиа пудинг со било какво млеко и малку јагоди, малини, боровинки, и евентуално да ги пробаш кето муслите на Виталиа.
Јас минатата недела секој ден со главоболки бев препишав на кетоза тој вкус метален не осетив да го имам Битно вагата си оде надоле Колку е точку е битно оде надоле Оваа недела ке бидам со циклус и нема да симбам ништо се знам Сега борбата е да се одолее на благичкото Ги барав тие кето мусли од виталуја ама ги нема кај нас пушти слика од целото паковање
Ич да не одолеваш. Истури кокосово брашно, кршени бадеми, лешници, претопи со темна чоколада 85% и касни си.