Добро утро . Да го скршам мразот со резултати, а? -1.3 кг БМИ - 0.5 Ајде жени, одиме понатаму @andrejko82 ние на почеток БМИ кажувавме, дека жена за години и килограми не се прашува
Има калкулатори на интернет. Јас го користам овој, само треба да се смени во cm и kg, британски е сајтот со тие нивните единици https://www.nhs.uk/live-well/healthy-weight/bmi-calculator/ Еве и еден метрички https://www.calculator.net/bmi-calculator.html
Многу рано бре дами Мојот метаболизам пали на туркање Се качив на вагата, ама уши. После 3-4 последователни грешки, малерот е на -2.1 А требаше до сега -4, јбг тоа е Помфритот тоа прави. Од денес пожустро, ама за 2 дена пак нема да сум дома. Дури не се приберам, тешко строго кето да е Денес ќе шетам за да надокнадатм
Добро утро Еспадрила АКА озбилна - 1 кг. Насмевка веќе имам на лицето. Сега уште поозбилно од денес .
Морнинг Алиса колинг -2.1кг Ден бр 13 Денес надвор од дома цел ден појадокот да е овошје ,а за ручек грав
Ден 3 Д: бурек од хелдини кори со мелено месо У: пола банана и една кива Р: зелка манџа со салата В: таратур
@NarCis@ а овошја правени во микро се рачунаат за печени? Т.е. дали исто им се подобрува нутритивноста? Јас така си ги праам, ќе исецкам пример јаболче на коцки, во микро минута ипол до 2, и ја додавам во овес.
Ете и јас се мерев денес, ок е задоволна сум, продолжувам напред до целта, имав 71кг, сега сум на 68, 16ти дена хроно -3кг, подоцна објавувам денешно мени
Колку што знам на пареа е најдобро, ама не гледам проблем во микро 1-2 минути. Во рерна секако подолго се печат. Во микро не сум пробала досега. На која јачина ги правиш и каква им е текстурата после?
Туку да ве прашам, дали некоја користи 100% whey protein? Сакам да вметнам во исхрана, ама ми требаат мислења и искуства. Да ми препорачате некој прашок, ама да е без нарачување и со попристапна цена.
Јас, само не знам дали е 100 посто пошто пишува концентрат, мислам дека изолат треба да е 100 посто, не се разбирам баш. Мене и овој ми е ок, не можам да ти кажам кој Ама не е нешто скап, така да не би требало да си многу избирлива освен ако не планираш сериозно да вежбаш и мускули да правиш.
Super rezultat Jas sakam pak da si ja pocnam. Pred nekolku godini ja drzev i za 2 meseci i plus vezbanje simnav 11 kg.
Вчера си легнав гладна гладна и веднаш заспав. За појадок ананас пола конзерва. Ручек две варени јајца и шопска. Вечера пола од ова.
Ги правам на 800 вати. До сега имам пробано со јаболко, круша и замрзнато шумско овошје. Јаболката е омекната, но ја задржува формата, сочна е и поблага од свежа, како малкуцка да се карамелизира (?), пушта сок, благ и сочен. Вака изгледа: (Ова овес со мелен лен и чиа и плус цимет и мед)
Ја тие во рерна што ги печев се баш меки, можеш со лажиче да ги јадеш. Така што мислам дека твоите се похранливи. А добра идеја е, не ми текнало така да пробам.
- 1 кг и нешто вика вагата. Се мерев пред малку. Требаше сабајле ама... Како и да е. Не сум нешто посебно среќна пошто е дел од варијациите и плус се само течности. Како и да е, ќе пробам со течни денови и ќе си продолжам со броење калории и избегавање некои работи. Иначе, вчера завршив со ручекот, друго и не јадев па сабајле се разбудив гладна. За доручек ... две пржени јајца на око и супена лажица урда. Ужинка кива. За ручек малку посно гравче и тоа ќе е за денес.