Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

(Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат

Дискусија во 'Диети' започната од Vampire-Girl, 26 јуни 2010.

1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Ма не е битна конструкцијата тука што зборувате :fubar:
    Сите има да не’ доведе до идеалното :D

Инаку не знам зошто, ама јас не го сфатив како толкава навреда неговиот пост... веројатно дека не бев спомната јас :D
    Теди гледај на позитивната страна - баш убаво што не ти била точна пресметката.

А за ова венериниов - јас немам колк, што да правам сега, да пикам чорапи? :D
    Струкот да се намали не е можно зашто во моментов ми е баш сведен на минимум, а мускули на нозете... добро колку и да може да се направат, сигурно нема да ме доведат до 90 :D
    Значи чорапите ми остануваат :P

... и ептен е цвикаторски потегот да не можеш да му ставиш коментар :!:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.419
    Зимаш памук,го редиш,цак,цак,цак,со помош на партнерот,тој ти мести одмотана хабана трака на креветот и ти се тркалаш по него и тамам се лепи околу твоите колкови!Симпл! :D

И чудно,никаде не спомнал гради...гради,ало гради!!!
    Јас сум увреѓена,иако не спомната.Ако имал нешто да каже,требало тука,а не да го користи тоа на својот сајт! :D
    Видете како и ги смалил цицињата...жално.
    http://telo2.com/?page_id=412
    Јас сум иначе таа со 25,да се знае!Море вака коа гледам...изгледам ко за таа со 20,ама пресметкиве слабо некако... :D

И не заборавајте,сликите се убава работа,ама математиката е прецизна ствар! :rofl:

3. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Лилит расположена да ми објасниш за спарк пипл? смајлиштосесрами;

4. dushka-07

dushka-07 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Толку многу :^) ?!
    Правеше ли некакви вежби.. што јадеше ?! :?:

5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ^^^ Од протеинската диета има лудото толку ослабено.

6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.510
    Допаѓања:
    251.399
    Јас незнам што се случува со мене :x
    Денес јадев житарици со млеко, едно чоколадо од 100 грама со вкупно 550 калории, 2-3 парчиња џипси, жими овде се контролирав, 2 мали колачиња. Засрамена сум! Една груба пресметка на калории како што пресметав излева дека имам внесено веќе 800 калории. До вечер не јадам!
    Оваа е заради недостаток на мотивација. Оваа недела сум тапа, не сум во ПМС, рано ми е, не знам што ми се случува ама како наркоман сум по благото.

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Те фатил таков ден едноставно, нормално е и се случува. Па луѓе сме. Можеби денес нема да симнеш три кила, ама затоа утре продолжуваш. Ако имаш живци извежбај малку и ќе потрошиш скоро се, а ако немаш желба ни енергија само пиј вода и ако ти се јаде гледај протеини да внесуваш денес.
    Не ми се демотивирај. Олабави се малку. И нашиот желудник заслужува радости понекогаш :D :*

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  8. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Има период на нејадење благо - абре пред мене да има 100 чоколада не јадам. Тоа се случува 5-6 дена. Али пр. седмиот ден како тебе Јуле неможам да се соземам од јадење благо.
    Лилит си открив што ме интересираше :)

9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Таа со 15% ја наведува како перфектно тело, е ако оваа има привлечен венерин индекс ко што кажува во другата статија јас глава сечам :devil:
    А градите иначе не се битни :D

10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.419
    Добри му се плановите на исхрана инаку.

11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Абе чекајте јас менувам податоци во екселов, а резултатите долу не се менуваат, пробав различни вредности да внесам за да го проверам :^)

Да едитирам, се менувале :lol:

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    :rofl: и да не заборавиме дека бев малдо чупе 15 години, а сега сум млада невеста 21, и потешко иде каде каде :lol:
    Aбе Tеди, дигитронче да си купиш :lol: или дечково/девојкава не знае што е шала :rofl:
    инаку јас за ручек јадев што ако не морски плодови варени со доматле магдонос, како манџа, лелелеллеле прстииииии изедов :rofl: и за вечера си купив школки, може малце да се запржат на маслинов зејтин :wasntme:
    уф уф обожавам еј :D

13. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.510
    Допаѓања:
    251.399
    Фала ти на подршката, имам такви периоди, у некоја фаза сум и благото и те како ми помага.
    Јас не можам да вежбам, тоа ме кочи.
    Еве оваа недела е таква, има такви денови, од утре построго и продолжуваме.
    Еден голем поздрав од мене и заблажете со еден ред чоколадо, јас частам ;) :*

14. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.604
    Допаѓања:
    2.449
    Извинете како да пресметам колку калории дневно внесувам. На пр од каде ќе знам колку има една банана или јајце. Ај на други производи пишува ама за тие што не пишува?

15. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    @Isabel,
    напиши на гугл how much calories has one banana etc. и ќе ти даде страни и ќе видеш.
    Унаку ZDRAVA KRAVA HR и имаш ако се регистрираш бројалица калорије - баш е супер.

16. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Женетинки мои храбри, мои истомисленички во борбата против фрижидерот и неговите ужасни злодела, дада Георгина ви подарува нешто многу интересно и корисно :)

http://swole.me/

Бујрум, калкулирајте, забавувајте се, се надевам ќе има фајде :!: :P

На kate21, zhap4e, melanie27 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Dulce

Dulce Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    35
    за пет дена симнав 10цм :) пресреќна сум .. денес сум на месечева диета па утре ќе измислам уште нешто ;)

На zhap4e и gaga.rocks им се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Богами овој од Тело :wasntme: салата не направил и тоа без јајце, без зејтини, без ништо, суво да крцка и да гребе грлце :worried:
    ама, мислам дека ок му се пресметкиве и советиве, мада ииизгледа ко да не испердашил...али како тимско пердашењево го сфаќам јас ова, не само за Теди :D
    Теди се нашла само во прва борбена линија :wasntme: .
    Само и јас не го гледам ко навреда, пошто човекот е од глава до пети теретана man, а тоа си е нивни стил :$ така мотивираат за здрава храна и вежбање и се трудат да демотивираат кога се залетува човек по помфрит, чоколатца, хамбургери...
    Тренерот по микс аеробик ми е таков :worried: за нередовните рече, од септември чоколатца и помфрит ќе нуди на тренинзи за да си ги мрднат задниците до зборно место :D

Се мислам дали би издржала сега да му седнам и на орбитрекот после целосниов тренинг Тае Бо кардио.. или да оставам за покасно.. само ако оставам, тешко дека ќе седнам. Дур сум со топло тело и луда глава да пробам, па ако згрешам нека изгорам :D
    Ајде да здивнам секунда и да видам кај ќе ме однесе орбитреков :wasntme:

На teddybear, gaga.rocks и melanie27 им се допаѓа ова.
  19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.094
    Јас денес сум посебна мрза. Пуштив да вежбам кардио, ама не можам да мрднам. Се ми е омалаксано некако. Едвај си го сварив оризот и толку е за денеска :D Ме мрзи и што пишувам и што гледам, не знам дали од пмсто ми е, ама за нигде сум. Ај барем немам ништо за јадење инаку ќе земев и ќе гнетев нешто :lol: Вака мирна глава.

20. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    ауууууу човеков од телоооо .......демек дава совети за слабеење и демек сака да им помогне на буцкастите луге, а секоја тема му е полна со навреди....глупави луѓе, имбецили, да се усвињи....итн.
    значи никаква контрола :tmi: и вреѓање до максимум.
    Човеков изгледа дека не слушнал дека убавиот збор железни врати отвара....а и се што прочитав од таму не ми остави ништо позитивно....само револт.(а имаше интересни работи за читкање....али речникот |( )

не е важно....јас сум пак на диета....3ти ден на овошје и зеленчук само....утре 5 банани и 5 чаши млеко....и доволно ми е. за чудо не ме факаат кризи и немам недостаток на енергија. и добро е -1килце што инаку не ми е вода :D водата одамна ја исфрлив со оние 17килца
    пс. кога ке ја прочитам бројкава дури срам ме фака :$