(Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат

Discussion in 'Диети' started by Vampire-Girl, Jun 26, 2010.

1. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

@Melanie,
    great job girl!

2. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Леле срце е странава, бакнеж во чело за тој што ја измислил :*

3. mina

mina Популарен член

И за првпат и јас на диета :tmi: Малце сум скептична дека ќе издржам но затоа си поставив скромна цел (имам 54 а сакам 51кг) :angel: И крајно сум неинформирана во врска со диетите па се надевам дека од вас ќе научам и јас нешто во врска со калории, масти, вежби итн! Подршка мора да дадете оти морам у купачот да сум убава иначе нема да идам на одмор (стомакот ми е проблем) :^)
    Појадував една чинија со супа и оцетче повеќе, па потоа пиев кафе без шеќер!
    Ручав едно парче интегрален леб,половина зелена пиперка,едно мало варено јајце и една зденка
    Сега кога си дојдов од работа каснав малце кисело млеко (околу 100-150 грама)
    Вода не сум се напила ни една чаша (сега одма ќе тркнам да се напијам) и сабајлето скокав на јаже и пешачев малце (до работа) и сега пред малку пак скокав на јаже (утре ќе ве прашам за совет што да се напијам за воспалените мускули :muscle: )
    Ами сега е проблемот, врска немам што да вечерам а до 3 часот 100% уште 2 пати ќе ми се пријаде (планирам шопска салата да јадам ама бог знае дали ќе издржам јас цела вечер на салата бре :wasntme: )

4. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Епа девојки мене ми требаат уште 6 кила. Денес се мерев сум ослабела 4 кила од последниот пат кога се мерев а тоа беше некаде пред 1 месец. МИ требаат уште 6 кила за 2 недели :( незнам колку ќе ми успее тоа ама треба построго да се држам овие 2 недели :( да се надеваме дека ќе ми успее барем 4 кг да симнам.

5. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

@RockGirl,
    пробај со Жан Митрев.
    btw. I ADORE Swole.Me :o

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Има многу перверзно име сајтов.Ми се допаѓа. :D

7. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Сепак е мн. интересен :)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

гага, те молам не се навредувај, ама многу ја трупаш темата со офф топици и спам :worried: !
    извини вака, ама ако имаш да пишеш нешто, значи некој коментар ок, ама за 2-3 збора не ја бива :) !
    и ако сакаш да му честиташ на некој зашто ослабел или супер му оди, стисни го копчето ми се допаѓа, таа му е намената!
    значи не се лути, најискрено ти кажувам :D

9. aleksandrappo

aleksandrappo Истакнат член

Ако три дена не јадиш ништо само вода да пијаш дали ќе ослабиш?

10. femina90

femina90 Популарен член

Да, ама ќе изгубиш само течности, што значи нереално ќе ослабиш, а 4тиот ден кога ќе се најадеш ќе си ја вратиш килажата ;)

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

|( леле девојко, пробај па види, ама се си мислам дека само крвта ќе ти ослабе!
    3 дена само на вода?
    па тоа не е здраво, а и нема да ослабеш, туку само после тие 3 дена има цел фрижидер да го изедеш

12. aleksandrappo

Имам сега 49 сакам д аимам 45 да видма како ќе изгледам.Некој што ми кажувале сеа не знам дали е точно демек 7 дена не јаделе и ослабеле 8 килограми.Јас онака прашав а не се нафаќам само на вода нема шанси после па ќе накачам 55 килограми

13. macence85

macence85 Популарен член

Кој е тој шо треска такви глупости? 8 дена на вода. Лугево уживаат да прават филмови. Земи пробај да бидеш еден единствен цел ден само на вода, па ќе видиш колку е тешко. Луге диетата е и психичка борба, лесно е да кажеш, ај сега еден месец и вода не пијам. Ама ај оди не пијај де.. :^) И плус здравјето пред се, од вакви диети ми се крева косата на глава.

14. Doozy

Doozy Форумски идол

ЗОШТОООО мислиш дека 4кг ќе ти го сменат животот ?? :envy:

Колку си висока ?? Ц ц ц, 49кг и сакале на диета да бидат. Ооо, изгледа како мајтап да си играте со здравјето, така ми стои. :x

15. aleksandrappo

не сум висока мн 159 сантиметри абе јас да ме видич не сум слаба немам стомак ама сакам нозете да ги намалам уште малку зато

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

епа тоа само со вежби, сега за нозете ќе гладуваш ли?
    вежбај, вози точак, трчај не ти треба диета :)

17. Doozy

Doozy Форумски идол

http://telo2.com/?page_id=412

Мадафакерот е под реконструкција! Таман се натокмив да читам. :fubar:

Александра, немој да се преоптоваруваш со непотребни работи. Земи вежбај, храни се здраво, телото само од себе ќе ти врати. А да го малтретираш за 4кг мислам дека и не е потребно. Не си ја малтретирај душичката со банални работи. :) Најдобронамерен совет. Вежбањето мислам дека посебно ќе ти се исплати. ;)

aleksandrappo likes this.
  18. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

aleksandrappo likes this.
  19. ansimansi

ansimansi Истакнат член

samo pravilna ishrana i aktivnost mozete da oslabnete, a so hemikali caevi i drugi bezvezalni raboti samo se zalazuvate i si gi frlate parite vo gubre :)

20. Lady.Rose

Lady.Rose Истакнат член

Поставувам предизвик сама на себе: да симнам 12 килограми. Господ нека ми е на помош. Розичке нема милки и пици за тебе. Коj си кркал сега си е дебел и сам си е крив :D Дали има овде некоj што ослабел волку и на коj начин го сторил тоа?