Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

(Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат

Дискусија во 'Диети' започната од Vampire-Girl, 26 јуни 2010.

1. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    @Melanie,
    great job girl!

2. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Леле срце е странава, бакнеж во чело за тој што ја измислил :*

3. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    И за првпат и јас на диета :tmi: Малце сум скептична дека ќе издржам но затоа си поставив скромна цел (имам 54 а сакам 51кг) :angel: И крајно сум неинформирана во врска со диетите па се надевам дека од вас ќе научам и јас нешто во врска со калории, масти, вежби итн! Подршка мора да дадете оти морам у купачот да сум убава иначе нема да идам на одмор (стомакот ми е проблем) :^)
    Појадував една чинија со супа и оцетче повеќе, па потоа пиев кафе без шеќер!
    Ручав едно парче интегрален леб,половина зелена пиперка,едно мало варено јајце и една зденка
    Сега кога си дојдов од работа каснав малце кисело млеко (околу 100-150 грама)
    Вода не сум се напила ни една чаша (сега одма ќе тркнам да се напијам) и сабајлето скокав на јаже и пешачев малце (до работа) и сега пред малку пак скокав на јаже (утре ќе ве прашам за совет што да се напијам за воспалените мускули :muscle: )
    Ами сега е проблемот, врска немам што да вечерам а до 3 часот 100% уште 2 пати ќе ми се пријаде (планирам шопска салата да јадам ама бог знае дали ќе издржам јас цела вечер на салата бре :wasntme: )

4. Rock.Girl

Rock.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    48
    Епа девојки мене ми требаат уште 6 кила. Денес се мерев сум ослабела 4 кила од последниот пат кога се мерев а тоа беше некаде пред 1 месец. МИ требаат уште 6 кила за 2 недели :( незнам колку ќе ми успее тоа ама треба построго да се држам овие 2 недели :( да се надеваме дека ќе ми успее барем 4 кг да симнам.

5. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    @RockGirl,
    пробај со Жан Митрев.
    btw. I ADORE Swole.Me :o

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.249
    Допаѓања:
    157.419
    Има многу перверзно име сајтов.Ми се допаѓа. :D

7. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    Сепак е мн. интересен :)

8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    гага, те молам не се навредувај, ама многу ја трупаш темата со офф топици и спам :worried: !
    извини вака, ама ако имаш да пишеш нешто, значи некој коментар ок, ама за 2-3 збора не ја бива :) !
    и ако сакаш да му честиташ на некој зашто ослабел или супер му оди, стисни го копчето ми се допаѓа, таа му е намената!
    значи не се лути, најискрено ти кажувам :D

9. aleksandrappo

aleksandrappo Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    12
    Ако три дена не јадиш ништо само вода да пијаш дали ќе ослабиш?

10. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Да, ама ќе изгубиш само течности, што значи нереално ќе ослабиш, а 4тиот ден кога ќе се најадеш ќе си ја вратиш килажата ;)

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    |( леле девојко, пробај па види, ама се си мислам дека само крвта ќе ти ослабе!
    3 дена само на вода?
    па тоа не е здраво, а и нема да ослабеш, туку само после тие 3 дена има цел фрижидер да го изедеш

12. aleksandrappo

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    12
    Имам сега 49 сакам д аимам 45 да видма како ќе изгледам.Некој што ми кажувале сеа не знам дали е точно демек 7 дена не јаделе и ослабеле 8 килограми.Јас онака прашав а не се нафаќам само на вода нема шанси после па ќе накачам 55 килограми

13. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Кој е тој шо треска такви глупости? 8 дена на вода. Лугево уживаат да прават филмови. Земи пробај да бидеш еден единствен цел ден само на вода, па ќе видиш колку е тешко. Луге диетата е и психичка борба, лесно е да кажеш, ај сега еден месец и вода не пијам. Ама ај оди не пијај де.. :^) И плус здравјето пред се, од вакви диети ми се крева косата на глава.

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    ЗОШТОООО мислиш дека 4кг ќе ти го сменат животот ?? :envy:

Колку си висока ?? Ц ц ц, 49кг и сакале на диета да бидат. Ооо, изгледа како мајтап да си играте со здравјето, така ми стои. :x

15. aleksandrappo

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    12
    не сум висока мн 159 сантиметри абе јас да ме видич не сум слаба немам стомак ама сакам нозете да ги намалам уште малку зато

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    епа тоа само со вежби, сега за нозете ќе гладуваш ли?
    вежбај, вози точак, трчај не ти треба диета :)

17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    http://telo2.com/?page_id=412

Мадафакерот е под реконструкција! Таман се натокмив да читам. :fubar:

Александра, немој да се преоптоваруваш со непотребни работи. Земи вежбај, храни се здраво, телото само од себе ќе ти врати. А да го малтретираш за 4кг мислам дека и не е потребно. Не си ја малтретирај душичката со банални работи. :) Најдобронамерен совет. Вежбањето мислам дека посебно ќе ти се исплати. ;)

На aleksandrappo му/ѝ се допаѓа ова.
  18. gaga.rocks

gaga.rocks Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    35
    На aleksandrappo му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ansimansi

ansimansi Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    samo pravilna ishrana i aktivnost mozete da oslabnete, a so hemikali caevi i drugi bezvezalni raboti samo se zalazuvate i si gi frlate parite vo gubre :)

20. Lady.Rose

Lady.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    51
    Поставувам предизвик сама на себе: да симнам 12 килограми. Господ нека ми е на помош. Розичке нема милки и пици за тебе. Коj си кркал сега си е дебел и сам си е крив :D Дали има овде некоj што ослабел волку и на коj начин го сторил тоа?