Овој филм е еден од моите омилени комедии. Преку 10 пати го имам гледано. Вториот дел не ми е толку интересен, но потврдија дека наскоро ќе излезе и трет дел, па затоа и реков да ја отворам темава, не знам како досега немало тема за овој филм. Ептен ми се релаксира мозокот кога го гледам филмов, а и некако позитивна ми е целата приказна на трансформацијата на животот на Тула. Има ли и други фанови на овој филм?
Пресмешен филм, уште повеќе ми се допаѓа тоа што “грчкава фамилија” во филмов, многу ми се слични со нас, Македонците, во мнооогу постапки и обичаи. Не сум голем љубител на комедии, ама овој е чиста 10ка.
Ова е еден од најдобрите филмови-комедии, но од мала не сум го гледала и го имам речиси потполно заборавено. Вториот дел не се сеќавам ни дали воопшто сум го гледала. Кај ви текна, цц
Мојата омилена комедија, ненадмината, со солзи се смеев додека гледав. Зборувам за првиот дел, вториот не сум го гледала. Убаво ме потсети темава да си го пуштам филмов пак.
На Нетфликс ги има двата дела. Не знам колку пати го имам гледано филмов, првиов дел навистина е одличен. Вториот не ми беше толку интересен, ниту пак имаше потреба за него. Не може да му парира на првиов дел. И актерката е совршена, кај и да се појави ми е прекрасна. Теткава ми е омилена.
Почнал да се снима и 3тиот дел, овој дел ќе бил сниман во Грција. Иако вториот дел не беше баш како првиот, сепак едвај чекам да излезе и овој дел и да го изгледам. Ќе бил за свадбата на нивната ќерка. Очекувам смешни сцени пак со фамилиите. https://www.google.com/amp/s/hollywoodlife.com/feature/my-big-fat-greek-wedding-3-4802271/amp/