Si kupiv edna potoa se merev kaj dedo mi koja bese nekolku kg pomalku, potoa pak si kupiv nova koja pokazuvase isto tolku kako vagata na dedo mi potoa si kupiv tocna i mi olesna i pred edna nedela si kupiv uste edna neznam zosto..
Nemaj gajle. I jas kako tebe imam nekolku vagi doma. No si kupiv digitalna i super, bez greska. Najdobro koristi digitalna, no nemoj da ti stanat opsesija, ne cini. Ja si kupiv digitalna bidejki mnogu ubavo izgleda, seksi e. No i tocna
Deluvas kako da ne si sigurna deka imam 79 medalji?? ova mozebi ce ti deluva kako falanje, no ne me svakaj pogresno samo ti dokazuvam deka navistina ne lazam i ja napraviv temava za sovet, a ne za da se somnevate vo mene
А зошто постојано ставаш докази? Од облеката, од медалите, кој сака ќе верува, кој не сака, не мора да верува. Нема потреба да се правдаш. Девојчето побара совет и одма ја нападнавте дека лаже, колку ваги купила, не била таа на сликата, медалите дали биле толку.
Stvarno daj ostaj te go na raat devojceto. Pa dali ste vie svesni deka devojceto e gordost na Makedonija. Dodeka vie pisuvate tuka toa nosi medali za Makedonija. Ne pretstavuva vo svetot.
Душо мила се пошегував малку со тебе.Мило ми е за тебе што спортуваш затоа што малку од денешните деца спортуваат. Јас бев гимнастичар половина живот и знам колку значи спортот за изградување во една здрава и стабилна личност.
Stvarno daj ostaj te go na raat devojceto. Pa dali ste vie svesni deka devojceto e gordost na Makedonija. Dodeka vie pisuvate tuka toa nosi medali za Makedonija. Ne pretstavuva vo svetot.
Имам дури една медаља хахахах ќе ја сликнам да се пофалам од времето кога бев млада. Ама темница е сега утре. Кажи ми што тренираш баш ме заинтересира?
lavonjeze Ти си едно прекрасно, искрено девојче кое е гордост за родителите, но и за Македонија. Мило ми е што конечно ни раскажа дека мајка ти е права МАЈКА!!! Продолжи со спортот, а за килограмите - не се мери толку често, а и 2-3 килограми се убави и нас претставничките на понежниот пол не прават поубави и посекси!!!
не ми е јасно зошто психијатарот го сфаќате како нешто многу страшно, прво тој/таа е само човек кој има завршено факултет за да советува луѓе, да им помогне во врска со нивните проблеми и сл., а второ не одат на психијатар само "луди" луѓе, туку и оние ментално здравите на кои им е потребна помош за да се изборат со некој проблем
Neznam kako dojde muabetot za psihijatar. Ja gi pocituvam psihijatrite, toa se dobri psiholozi. No ne razbiram sega, dali mislite deka devojceto treba na psihijatar da odi.