Ја испуштив првата епизода има некаде на интернет да ја гледам дали синхронизирано или со српски превод не е важно
Мајка ми ја гледа на турски со бугарски превод и вели дека не е баш нешто еријава ама добра била за тепање време Инаку Бергузар во ниедна серија не е нејзиниот глас туку ја натсинхронизираат турците.
Мислам дека нема потреба од натсинхонизирање бидејќи Бергузар има навистина убав глас...Исто така и убаво пее...Еве ја и во живо https://www.youtube.com/watch?v=M5ebPOJo-Ss
Дали наскоро детето ќе дознае која му е вистинска мајка? И како? Што ќе се случува во серијава, ве молам напишете, ме копка
Лелееее луѓеееее......гласов од Жугиќ почна да ми станува неподнослив....значи Џемиле од Бурни времиња беше “и така и така“....потоа ја глумеше мајка и на Елиф во “Сенките на врбите“ и да не речам - се издржуваше...нервозата кај мене ја почна со ликот на мајка и на “Аси“ и отогаш па навака ми е неподнослива....следуваше Мукадес од “фатманѓул“.... бидеки беше комичен лик па се поднесуваше до некаде....Кога ке ја чујам како Фериде во “Карадај“исто ме вади од такт, ама во овој лик на пејачкава Фераје , мислам на незината “наслилна“ синхронизација ,со толкаво дерење, дури неподносливо, ми се згадува гледањето на серијата.....
Абе за во другите серии не ми е толку ама женава е внесена во улогата на Шехерзад..Ја гледав во емисија заедно со Гордана Ендровска беа гостинки и кажуваше како сите и делеле комплименти дека многу личела на Шехерзад и сама велеше дека многу личеле очигледно ради тоа во сите серии кај што глуми Берѓузар оваа ја синхронизира...Мене најмногу ме нервираше со гласот на Мукадес исто и за Фериде..На толку нежен и убав глас ја ставиле оваа да се дере
Девојки во која серија играше постарата сестра од мажот на Фераје?Мн ми е позната но никако да ми текне
Да ве прашам нешто како се вика онај што е мн. секси,брат му е на овај што ја сака Шехерезад ?Ама дајтеми негово вистинско име Многу ми е секси чоечето