Добро не ја глеадм сериваја па незнам ни Селма,ни мелма. Чисто онака го видов и слушнав дека се браќа.Друго ншто не знаев Фала во секој случај
Приметивте дека освен 2-3ца никој во серијата не е нормален? Сеста му на Јаман доаѓа прв пат во куќата и го брка од дома. Брат му гласаше за оној другиот на изборите сега се прави некој мачо а само на жена му е силен. Другиот брат не го коментирам зошто не го ни слушам само го гледам Сервет и тој најкрив од сите најголем светец глуми па и детето го оддели од мајка му Секоја постапка му е непромислена не можам да објаснам колку ме нервира човечево. После свекрвата, не знам Фераје како издржува женава е луда . Оваа па што беше заљубена во Јаман е друга приказна што си замислува типката дека е некој и нешто зошто се обидела да се самоубие? Со кој памет оди и и држи лекции на Фераје!!! И зошто ги мразат цела фамилија, они се криви што Јаман се оженил и што им е гајле со кој ке се ожени човекот негов живот- негова жена
Колку само се согласувам со напишаново. :up: Ми се допаѓа Јаман со тоа што ја брани својата жена Фераје и што не потпаѓа под туѓо влијание, под туѓ памет на некои што го немаат. Жал ми е многу за Фераје што мора сето тоа да го трпи. И што иако е блиску до својот син, сепак е толку далеку. Но според мене не треба да крие особено не од Јаман дека Топрак е нејзин син.
И јас мислам дека сега треба да каже кога Јаман дозна дека детето е живо и Кефсер ја слушна, па да се одврзат сите јамки и да им се затнат устите на сите особено на Кефсер и Сервет.
Мене едно не ми е јасно...како никој не знае дека детето е усвоено...ниту едното семејство ниту другото ?? Ја не ја гледав целосно првата епизода и само се сеќавам кога Сервет и викаше на Кевсер дека мора им им кажеме на моите дека детето не е наше оти татко ми во него гледа наследник на имотот!! Зато се прашувам од кај изникна детево, дојдоа ли тие од друг град во куќата на стариот подоцна или како се случи тоа , никој не ја видел Кевсер дека не била бремена а ваму има дете ?? Кога и Го зеле на Ферјае детето било од неколку месеци. И мислам дека ке има беља кога Јаман ке дознае дека Топрак е син на Фераје затоа што криела од него , башка сите ги излажа дека детето го изгубила.
Што зарем не знаат ниту едното ниту другото семејство дека Топрак е посвоен? Јас си мислев дека дедо му на Топрак кога ќе речеше тој е од моја крв, мој наследник, мислев дека така вика за Топрак да не дознае дека е посвоен, дека не му се вистински родители Кевсер и Сервет.
Неможев да редактирам http://www.femina.mk/out/?id=99dc87.../browse-mojata_tazna_pesna-videos-1-date.html Сега ја гледав првата епизода видов дека семејството на Сервет не знаат дека Топрак е посвоен, но мајка и на Кевсер знае дека Топрак им е посвоен, а за другите од семејството на Кевсер незнам дали знаат.
Од сите ликови во серијава значи дефинитивно Сервет ми е најодвратен...толку грд човек мислам дека не можеа да најдат па и со улогава во серијава ептен ми е
Упс Грешка Претпоставувам уште мнооогу долго.. Човекот само што дозна го убија Овие го надминаа и имитација на животот
Со оној убавиот брат на Јаман шо ја сака Селма, понатаму шо ќе прави, ќе се мажи, ќе се преселува...?