Мојата тажна песна (Bitmeyen Şarkı)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од T.e.d.d.y, 26 јуни 2014.

1. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Месут :inlove: :inlove: ...другите небитни!

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l: :l:

На nikiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Ништо со Месут...го запустеа вештерките....го израсплакаа....изгледа дека ке си бара друга до крај....:)

4. jelena.rozga

jelena.rozga Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2014
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    206
    Ах што ми е жал за овој Месут. Ама е многу убав а се запна за онаа Селма коа цело време го будалка.

5. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Во некои од пред последните епизоди ќе ја побара за жена една со црна коса. ;)

А овде кај кого се на погреб? :?:

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      9,2 KB
      Прегледи:
      221
    • index.jpg
      index.jpg
      Големина на фајлот:
      8,6 KB
      Прегледи:
      221
  6. Lella1

Lella1 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    85
    Ау, ау, ау!
    Лелеееее луѓе полудев по лепотанооооов! :inlove: :inlove:
    Serhat Teoman please married me! :$ :D :*

На MademoiselleB и tinka-mace им се допаѓа ова.
  7. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Guzel degil .. мене не ми е убав, мислам симпатичен е ама ништо посебно. Има играно и во некои други филмови незнам кои не ми текнува само се сеќавам дека во филмот со Сабиха и Галиб играше. А во овој филм не ми остави добар впечаток оти Фераје кога отиде кај нив тогаш на почетокот и оваа мајка му на Јаман ко и рече да седне на масата демек била навикната да забавува гости по маси овој Месур се насмеа некако цинично и тоа така во очи ми влезе и не ми остави нешто добар впечаток дечкото.

8. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    55.233
    Е многу ми е жал што нема да бидат заедно Месут и Селма, колку ја сакаше кутриот, а таа започна се од одмазда ама на крај и таа го засака и сега на каков начин ќе ги разделат... ;(

На Lella1 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  9. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Жената со црна коса ке работи во фирмата на Јаман и браќава.
    А ова со погребов
    Фераје ке се омажи фиктивно со оној газдата за да може на суд да го добие Топрак. Социјалната служба ке оди да го провери животот на двете семејства и баш кога ке отидат кај Кевсер, доаѓа Сервет мртов пијан и социјалното детето и го дава на Фераје. Следниот ден Фераје со 2 полицајци оди да го земе Топрак а он плаче и не сака да се раздели од Кевсер и Фераје со сила го влече. Вечерта Кевсер од мака се самоубива.Топрак не сака да живее со Ферај и ич не ја сака.Оној газдата се заљубува во Фераје и нонстоп прака луѓе да ја следат и сликаат. За тоа дознава Јаман ама не и кажува.Фераје останува трудна од јаман и овој газдава од своите потрчковци дознава дека со перихан беа на лекар оти тие му го донесоа извештајот дека е бремена. Во мегувреме газдава се здружува со Сервет кој е без пари и скита по улиците. Јаман и Фераје треба да имаат средба во кафана а за тоа време газдава му даде пари на сервет и скрои план. сервет оди кај перихан и ја претепува. додека Фераје го чека Јаман во кафана и се јавува Перихан и Фераје хитно заминува кај незе . Кога Јаман стига во кафаната таму го чека новиов фиктивен маж на Фераје и му кажува дека она не доага и е бремена од него и му го фтла извештајот од бременоста пред нос. Во мегувреме Топрак е на посета кај Јаман дома и плаче по мајка му. Јаман налутен зима ранецот , го зима Топрак и бега.После тоа мажов на Фераје станува насилен, почнува да ја малтертира и во една таква ситуација налетува лудакот Сервет и му вика, “што правиш бе газда“ и кажува пред фераје и Перихан дека му даде пари за да направи игра и станува гужва, Сервет вади пиштол да пука во него ама овој му се фрла и во гужвата пиштолот испукува и Сервет загинува. Фераје и Перихан се прибираат во куќата на Јаман кај вештерката која сега е кротка како јагне. Фераје дознава дека Јаман е изчезнат и кажува дека очекува бебе од него . Поминуваат 9 месеци, таа живее таму и раѓа керка.Сите срекни и весели само Јаман го нема никаде со Топрак.Перихан случајно дознава каде учи Топрак и го пронаоѓаат со фераје како се врака од школо.Ги шири рацете кон Топрак и тој се затрчува и се гушкаат.Перихан го држи бебето. Фераје сосе бебе и торбите ги носи и спремна е заедно со Топрак да живее до Јаман и со синот, но јаман дома цепи дрва и ккога ке ја види нема да ја пречека со раширени раце туку си се качува по скали на тераса и не сака да збори со незе.Цела ноќ ке седи надвор на студот и на крај ке израчуна дека детето е негово и сабајлето ке се смират и срекни и весели ке си живеат :)

На Lella, cresa-jagoda и tinka-mace им се допаѓа ова.
  10. Lella1

Lella1 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    85
    Ама па и Селма толку брзо се откажа. :shake: Со тоа покажа колку вистински го сакала. Месут беше спремен за неа да го преврти светот, а она :x . А и незнам зошто сите се затрескале во Јаман со она бркчињата до коленици што му се. :D Селма и Месут многу си одговараа и двајцата убави, високи, танки, млади ммммм :mm: . Сега оваа со црнава коса баш и не ми се допаѓа, ама тоа е. Што ќе ни дадат тоа ќе гледаме, турско, грчко, босанско, србско... Било какво, штом Македонциве не се способни да си направат сами филче... :(

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    55.233

Е да, се откажа лесно Селма не велам не, ама сепак го засака и таа, залудно се откажа сама си е крива нека плаче ко магарица сега :tmi: до некаде ја сваќам и се измешаа секакви чуства и плус и нејзините реагираа на неа и влијаеа со тоа кога и рекоа кој брат е сега на ред и слично... како и да е не им било пишано, ете Месут ќе најде друга а Селма нека цмиздри сама во Лондон, Швајцарија или каде и да е :D

12. Lella1

Lella1 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    85
    Чкрапав по нетов наваму, натаму и ми испадна слика од глумицава:
    [​IMG] и веднаш во главава скроив план како би си одговарале со убавецов:
    Преслатки би биле! :D

Во меѓу време да си погледам јас малку убавини... :lol:
    Хмм, само ме нервира што во секој филм каде што глуми не е главна улога. Да не знаете некој филм каде што лепотанов е главен лик? :$

13. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    ^ Ејј секоја чест за совршениов спој, навистина премногу би си одговарале. :wasntme: :D

14. Lella1

Lella1 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    85
    Од секогаш ме бивало за спојување парови, ама сите ми биле не успешни. :D :D :D

15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194

Еве во оваа серија е главен лик: Bugünün Saraylısı
    Заедно со Нериман од Наследството на госпоѓицата.

16. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    До кај е филмот на сител, прикрај ли е или има уште епизоди. Го загледав, многу ми е убав ама уште малку и нема да имам време да го гледам, па ме интересира до кај се сител со епизодите ?

17. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Ima 32epizodi a sega se 22 epizoda. Ke gledame uste 20setina epizodi.

18. Lella1

Lella1 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    85
    Аииии срце видете гоооо :inlove: :inlove: :l: :l: :l:
    Туку, Лелла сакав да те прашам да не знаеш каде да ја најдам серијава со србски, босански, хрватски превод?

19. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Мислам дека ја има natabanu, но не сум сигурна провери си :!:
    Гледам Месут ја окупирал темава :D Лепотанче бе :inlove: :inlove: :inlove:
    Да го грабнеш и да бегаш :hai:
    Сега видов, изгледа глумел и во серијата Kuzey Guney Со Вурал и Ердоган од Фатмаѓул и Бехлул од Притаени страсти :o Премногу на едно место, треба да се гледа :!:

20. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Кој ке умре во следната епизода, нестрплива сум, што ке се случе?