Го изедов ручокот скришум, женка ми само што го напрај јас си го излапкав Шшшшт не и кажвајте феминки и феминки мушки мои драги
Се мислев дали имам некоја само моја тајна и на крајот ми текна. Сум имала бе и тоа само јас си ја знам.Нема шанси таа на некој да ја кажам а и добро што сум ја заборавила веќе.
Секако дека имам тајни за кои никој не знае, а некои се и фамилијарни тајни, но повеќето не би ги открила никогаш, по никоја цена.
Има една добра изрека: „Тајната не е тајна ако ја знаат двајца“ - што значи кога ке ја знае и некој друг освен вас ке ја знае и трет и пет. А што се однесува до тајните имам некој што ке си ги чувам самата до гроб и од кои се срамам премногу и се вознемирувам кога ќе ми текне на тоа,а има и некој што не се толку многу преголеми па ги споделувам и со другарки
Ете и таа една тајна што ја имав ја кажав.Ама ок не е нешто толку озбилно како што мислев јас пред да кажам.Јас воопшто не сум таинствена личност и што и да направам кога тогаш ќе кажам на некој.Сепак мислам дека некои работи треба да ги задржам за себе.