Имам тајни кои на никој не сум ги, а и нема да ги кажам. Инаку една од нив ми е многу тешко да ја чувам сама.
WE ALL HAVE SECRETS. имам јас 1 која секако после одреден период ќе се дознае...одиме веќе 1 месец со бивш мувач на другарка а јас се гледав со другар му
Секој на оваа зелена планета има своја тајна па така и јас ,само што секоја моја тајна ја споделувам со моето кученце некогаш искажана со радост,а некогаш низ тага испреплетена со солзи како и да е секако дека сите имаме тајни mwBLJA8MXplx1xLZ8BBUiEGPnfRtRHLtrpr7ldIFkVA[/img]
Имам тајни кои на никој не ги кажувам (па ни на вас ) Како може човек да нема тајни? Сите имаме, само некои поише болат а некои не
Секако дека сите имаме тајни и не би била тајна ако некој ја знае. Јас си имам тајни што само мојот белчо (моето маченце) ги знае хаха . А една не би сакала никој да ја дознае пошто е малку хмм..
Како и секој човек на планетава и јас иам тајна..Незнам кога ке се сетам на тоа мн тешко ми паѓа..Па нејкам никој да дознае за неа..:/
Да, и јас имам тајни, како и секој друг што ги има. На никој ги немам кажано а и нема да ги кажам. Па сепак ако ги кажам нема да бидат веке тајни
Е да де имам тајна !!!!! Лоша ја скривам само од домашните зошто знам дека ќе испаднам крива , па сакам да го чујам и вашето мислење дали сум навистина крива или не : на одмор на школо еден почна да се закача и јас како по табиет шо сум му реков престани или ке те манам , тој продолжи и јас го манав али не силно како да го тапнав по рамото се свртев и коа слушам плач од зади се вртам тој шо го манав паднат на земја а другиот се држи за уста (зашо му се скршил забот ) наводно детето што го манав се лизнало и со лактот му го скршило забот на другото дете и сеа мене ми се врти нешто по главата дали јас сум крива за сето тоа ама стварно не го удрив силно а и плус кога се вртев тој стоеше не беше ни помрднат (сакам да кажам дека не се лизна догаш одма )
хеехе мојата симпатија добро за мојата симпатија знаат само 3 те најдобри другарки ама и јас знам нивни тајни и така се си казуваме и полесно е кога со некого ја делис твојата тајна неколку глупости за кои сум измислила несто за јас да не бидам крива мојот скриен споменар со ситењ тајни
Крипи. Сите имаме тајни и не се доверувам никому, никому и немам доверено некоја моја тајна, кај мене е сигурно, за другите не знам.