Паа.. дури и некои многу големи тајни ми ги знае најдобрата другарка затоа што ми е како сестра, имам целосна доверба во нејзе, но сепак има една, можеби две тајни што ги немам кажано на никој, само за мене си се. И да како што кажале погоре- не е интересно ако немаш тајна
.... ....имам една тајна која беше премногу слатка но помина во болна тајна.....ја имав кажано на моја пријателка,сакам тоа што ми се случува да го поделам понекогаш со мои најблиски на кои им верувам,и никогаш не се покајав за тоа што го направив тајно се беше од срце и душа.....
секако дека секој си има своја тајна... човекот не е човек доколку нема задржано некоја тајна само за себе...
Мојата најголема тајна.. тоа што навидум изгледам среќно, задоволно и исполнето.. сите мислат дека сум таква, дека се ми е прекрасно.. а не знаат дека кога сум сама плачам.. за се е виновен тој. Пред другите не го спомнувам, кога ке ме прашаат избегнувам да одговорам, се правам дека го преболив.. а уствари секој ден жарот се поголем ми станува, осеќам дека еден ден ке полудам.. нема да издржам.. Само перницата знае за солзите и само јас си знам за болката и празнината која ја осеќам.. што ако имам се, кога не може да го пополни тој дел.. Тоа е мојата тајна, ке го сакам вечно!
Моето членство овде на форумов е моја тајна. Ок, сестрами знае, ама таа е моето второ јас, и не се рачуна.
Обично голем дел од работите си ги задржувам за себе и не ги делам дури и со најблиските другарки бидејќи знам дека се што ќе кажам еден ден би можело да биде употребено против мене. Тајните што ми ги кажуваат ќе ги носам во гроб. Никогаш не сум издала некој. Дали имате некоја тајна која ја криете од другите и никогаш не сакате тие да дознаат за неа? Да имам тајни кои се надевам нема да се откријат. Пример дека сум член на форумов. Нема потреба да знае некој освен ако случајно ме откријат. Дали имате тајна од кој се срамите? Немам тајна од која се срамам Дали имате тајна за која се каете? Да, има тајна за која се каам. Немаше некои последици но постапив крајно глупаво и незрело во една ситуација. Се однесував ептен недораснато и очајно.
Имам една таја од која: -се каам -се срамам -и ја имам кажано на двете најдобри другарки и никој друг. Не до толку ужасна ама не е ни до толку добра да излезе во јавност!
па да нормално.....секој човек си има свои тајни,ама тајна во прав смисол на зборот,а не само сестра ми знае или само мојата најдобра другарка Не не Тајна си е само за една личност ако ја знаат двајца не е тајна