Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Моја тајна!

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од bluberry, 30 август 2010.

1. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601

Како јас да сум го пишувала ова... ;(

2. Sunchild

Sunchild Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    361
    Велат Everybody has a skeleton in the closet, а јас...јас -I have a whole graveyard! Премногу тајни, некои заборавени и потиснати, запишани во некој енограм во сививе ми закржлавени вијуги, некои сеуште присутни, ме пратат ко сенка, ме јадат, ме растревежуваат, ми прават сопки...Но колку и да се страшни не им се предавам бе, СЕ БОРАМ и итам напред, позади мене не гледам!

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  3. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Имам тајни ама не се страшни до толку. :D

4. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    тој што нема тајни не е жив дефинитивно! Инаку моите тајни се отровни и не би требало ни да помислувам на нив од толку шо се гадни и психички пореметени. :!:

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Не постои човек што нема тајна, само не знам која е целта на темава :wasntme: , ако е тајна, не значи дека треба да си ги пишеме тајните овде, тогаш веќе нема да бидат тајни.

6. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    826
    Имам тајни :| Ама според мене јас не би ги кажала, сепак Тоа е тајна :!:
    Ако ја кажам нема да биде пак тајна.. :worried:

7. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    ммммм тајнаа.. :?: имав 2 големи тајни ама веќе не се тајни :) само мојата најдобра другарка ги знае,а кога ќе и кажам нешто на неа сметам како да не сум го кажала воопшто тоа... :rofl:

На oneday му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Си ги кажувате тајните по форуми :o
    Или јас повторно не сфаќам зошто е наменета темава... Не, озбилно овде треба некои тајните да си ги кажуваат? Ај клуч и чао пријатно, или некој фин да се најде и да ми објасни. Погоре прочитав една си кажала и косата ми се накоштри. Зарем озбилно почнавте овде да се откривате и да се соголите до коска?

9. oneday

oneday Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    455
    и јасс истоо :* :D :D

10. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    И јас имам тајни, и тоа големи. Не планирам да ги кажам, било кому. Подобро да си ги знам само јас... Добро де, понекогаш ќе ги истрескам во вид на шала, пред некоја другарка и тие не ги сваќаат сериозно, па ги забораваат а мене ми е полесно..... :lol:

11. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Да, имам тајна која некаде длабоко во себе ме јаде што неможам да ја кажам никому. Не затоа што јас несакам да ја кажам туку се плашам од нивната реакција.
    Инаку некој спомна дека немало да биде таја доколку сте ја кажеле на форумо, што е тотална ебулоза. Тајната само доколку е споена со вашиот личе идентитет и ја кажете на некој друг тогапш престанува да биде тајна. Да појаснам, доколку ја кажете овде вашата тајна не значи дека сте ја откриле тајната бидејки ние останатите не го знаеме вашиот личен идентитет. Еве а пример: Јас бев со друга девојка и тоа никој не го знае, тоа е моја мала тајна. Што значи сум ја кажала мојата тајна но тоа не зачи ништо бидејки бар неколку илјади македонки биле со други деојки. Но кога би го знаеле мојот идентитет(име презиме која сум од каде) е тогаш тајната е персонализирана и веке престанува да биде тајна.

12. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    248
    Толку. А и јас имам тајни. Добро е што не се опасни, туку повеќе се мечтаења за мојата иднина и по малку се налудничави, ај сега да не кажувам што. И на никој не ги кажувам, ама ќе ги исполнам.

13. fashionbaby

fashionbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    244
    имам многу,ги знам само јас :x и се обидувам да ги заборавам бидејки не се гордеам со нив :|

14. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Имам многу тајни но нема да ги признаам,никогаш.

15. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Имам неколку и понекогаш е интересно кога имаш нешто за себе , она си го чуваш во себе и си се смешкаш потајноо :angel:

16. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Имам многу тајни, такви сочни ама никој нема да ги дознае ;) Ни во дневник ги немам запишано (а редовно запишувам што ми се случува) од причина што не смеат да се дознаат :) Најголем дел од тие тајни ми се со дечковци(бивши) и не, не се глупости туку се баш тајни :D

17. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Тоа се вика фантазија не тајна.

18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Има ги многу тајни , све мене ми ги кажуваат , ја имам таа фаца ми рекле :lol: понекогаш и јас ги прашувам ,љубоптен сум , ама најчесто е некоја глупа тајна и ќе ми ја кажат, ќе си ја запишам у тетратка и ќе си ја заборавам , али тајните се бог да чува значи , мушкиве еј знаеш спиев со таа ама не кажувај на никој , еј изневерив не кажувај на никој , еј крадев не кажувај на никој , еј тепав не кажувај на никој , девојките еј го изневерив дечко ми не кажувај на никој еј ова не кажувај на никој ......
    Ќе си ги запишам во тетратка и ќе ги заборавам до утре(после ако ме прашаат да не биде дека сум ги заборавил )... од што се толку интересни ..... и најчесто кога ќе се дознае сите се во шок ....бог да чува.

19. 1covek

1covek Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2013
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    6
    Ние се имаме договорено дека тајните си се тајни и имаме договор ако тајната ја викаме топ сикрет, не ја кажуваме, во спротивно, го поставуваме прашањето, „Сакаш да ти кажам една тајна?“.

Секогаш одговорот е да. Ете, пробајте.

20. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Секој човек има тајна која ја чува длабоко во себе, не постои човек што нема тајна. Јас обично несакам да чувам нешто во себе и неможам доколку не кажам некому затоа што тоа постојано ќе ме мачи и нема да ми дава мир. Имам тајни но едната од нив нема никогаш да ја кажам до крајот на мојот живот