На пример има работи за кои си знаеме само јас и тој Тоа е како тајна нешто. Се надевам дека ме нема откриено на некого, оти ако ме има лошо ќе биде. Поточно не лошо, него срамно Исто така имам една тајна која не би ја кажала на никого иако има некои што ја знаат, но тоа беше одамна и ретко кој памети. Не сакам да се сеќавам на тоа благо кажано
Си имам тајни како и секој човек ама не којзнае колку. Имам само една тајна која дури ни најдобрите другарки не ја знаат,едноставно тајна од која се срамам Не верувам дека некој некогаш ќе дознае за неа... а инаку имам и други помали тајни кои ги знаат тесен круг на луѓе,ама и да се рашират нема да биде нешто којзнае што.
Јас пред 1 недела дознав една голема тајна на моите родители, дека фсушност постојат огромни шанси дека мојот татко не ми е биолошки татко и навистина скршена сум од болка. Зато мислам дека тајните треба да си останат тајни затоа што може некого да повредат.
Тајна - Имам една која душава ми ја разнесува штом се сетам на неа... тајна која ако ја дознае Мајка ми никогаш нема да сака да ме погледне во очи...Тајна која ја направив како помала.. тогаш не разбирав многу, не размислував.. само го направив.. Тајна која ја чувам длабоко во мене, тајна која ќе ја чувам додека сум жива...
Моја тајна!Единствено само јас ја знам.Никому нема да ја откријам,на никој кој го знае мојот идентитет а вака да ја слушнеш воопшто не е страшна.Мојата тајна е дека го сакам повеќе од се,никој несмее да знае дека се чувствувам вака дека може да загубам многу работи што сум ги постигнала во животот само поради тоа оваа тајна е тајна која што ке ја чувам засекогаш скриена во мене.
Тајна.. Тајната не е тајна ако ја знаат двајца нели Имам и јас такви..не од типот на убиство,и такви ствари,ама..како шо викаат у турските серии,ако се дознае ќе изгорам
Ако е тајна тоа да знаеш само ти (и твојот дневник), тогаш немам тајни, затоа што мајка ми очигледно не го слушнала зборот приватност и го прочитала мојот дневник, а во него е мојот живот од а до ш, моите спомени, чувства, случки... Инаку немам некои страшни тајни, па се што имам им кажувам на другарките
никој незнае дека се што гледаат на мене е само маска ни дечкоми ни моите дома никој...се правам дека сум среќна дека сум задоволна постојано сум расположена и насмеана не покажувам никогаш тага.. а незнаат дека душава ми се распарчува дека солзи сами ми течат кога сум сама никој незанае колку ми е тешко....
дададада нормално човече дека имам -тајна е дека сум член на форумов -дека ми е симпатија тој што никогаш не би помислила дека би ми бил а другарките ги имам излажано дека еден друг ми е .. -е оваа не е за кажување,помегу мене и другар ми е
да имам тајна што само јас си ја знам .. се каам за нешто поврзано со таа тајна и на никого немам кажано ..
Како и секој човек така и јас си имам една тајна која што си ја знам само јас и засекогаш ќе остане во мене и нема со никого да ја споделам