Девојкава на сликава е премногу женствена а во исто време и среќна Спојлер а тое е многу добра комбинација (барем според мене)а и моментално се чуствувам исто
Затоа што имам нова фризура :geek: , се решив дека е време за промени кои постојано ги избегнувам, почнав од косата , од коса до гради сега ми е до раменици , како на сликата
Мојот аватар,уште од денот кога стана мој аватар, преферира да буљи у ѕид и ич муабет да не прави со светов (ваков каков е). И, одеднуш, све је лепше и лепше. Твојот аватар ми вика, me and my monkey with a dream and a gun.
Случајно ја најдов сликата, појма немам која е девојкава. Но убава ми е ради насмевката. Ми имаат кажано дека имам специфицна насмевка. Сакам насмеани луѓе, но насмеани природно и слободно со цела уста со сите заби на мегдан а не вештачки.
Епа да, ова е мојот моментален аватар! Ми се допаѓа погледот на девојкава (Чарли од Револушн )и некако како да ги создржи моите идни планови во нејзиниот поглед. Ме потсетува на мене, на еден многу чуден начин. Инаку, веќе знаете дека лесно менувам аватари и брзо се заљубудам во нови фотографии - па така да деновиве сум нашла некои прекрасни фотографии и сега имам испланирано кои ќе ми бидам следните 15 аватари - и тоа по ред.
Ја среднав тука за темите негде за коса, бидејќи ми се допадна косата, и прва прилика за промена би направила таква коса, а и дека девојката има некоја допирна точка со мене
Ми се допадна девојкава а и време беше да го сменам Спојлер За нареден петок(само за дента) ми е спремен друг аватар со специјалана причина
Од гифов ама слика го направив Девојкава ми е преубава а и ми кажаа дека кога ќе се смеам имаме слична насмевка