Барав романтична слика која ќе одговара на мојот љубовен статус, па и времето беше тмурно и ми се допадна сликава и така ја одбрав. Ама би сакала некоја повесела кога ќе најдам.
Ги обожавам сликите кои претставуваат некое годишно време. Досега сум имала аватари со зима, пролет, а најмногу со лето. Сликава ми е многу елегантна, ме потсеќа на мене. Јас многу сакам кога дувка ветре и ги вее листовите околу мене, а и кога газам низ свежо паднати портокалово-црвенио листови.
Време беше да ставам некое есенско аватарче. Многу ми се допаѓа сликава, особено стилот на девојката.
Јас пак со Cara Delevingne. Што да правам, омилена ми е. А и сликава и многу убава. Некако ме потсеќа на мене.
Овој аватар... Затоа што ова ме претставува мене во нестрпливо исчекување на зимата, фризурата која ја планирам и периодот на капи
Tea4e ми го предложи во играта Аватар за членот над тебе Сликата е прекрасна, досега сум ставала вакви аватари многу слични..
Ми фати некако око оваа, најверојатно зашто сакам да се преселам во друга држава ( да не откривам сега која )