Според аватарот сите мислат дека сум пушач,а не сум Ја ставив сликата пошто ми е интересна и девојката личи на мене малку само што јас имам долга права и кафеава коса и понекогаш сакам да бидам во ценарот на вниманието (признавам )
Тоа е сцена од филмот....не знам како се викаше, ама ја знам фибулата. Навистина...таа го глумеше ликот на прекрасна жена , мажена или вдовица...не се сеќавам точно,во текот на втората светска војна, мислам дека беше црвенокоса...и едноставно работите се случија.... Обично не сум по филмовите ама еве некои посебни ги памтам.
Затоа што претставува експлозија на чувства и некоја безтежинска состојба. И затоа што се пронаоѓам до некаде..
Сликата е прекрасна. Тоа е девојка која гледа напред во далечината, длабоко размислува додека ветрот и ја вее косата. И цвеќињата на главата ми се синоним на убавина и нежност.
За локациjата no comment, а дали е оваа фотографиjа дел од Фотграферот ja следи своjaта девоjка секаде?
Моите мили ноктиња дека сама за насвадба си ги правев а бе во сите мој ноктиња си сум заљубено Иначе баш ме бива за цртање и сум многу прецизна
Претходно имав анимиран аватар - жена во борбен став и по грешка после три години го избришав... Не можев да го наjдам пак. Ова сега , е дел од пропагандата во втората светска воjна за вклучуванjе на жените во борба против фашизмот. Со други зборови наjблизок опис на моjaта личност е оваа жена.
Си сакам црно-бели сликички,оваа ме потсеќа на мене,со косата и кафенцето задолжително Е добро сеа телото го немам,ама ако
Доста ми е од уметнички исцуцлени девојки пред фотоапарат, малце да ме фати и мене откачената жичка Човечето што е таму е баш слатко (големата слика не сака да се стави)