Mојот аватар кажува колку сакам да сум читано чупиште(девојчиште) и колку ги обожувам книгите,кога читам се наоѓам во светот на таа книга што ја читам,бидејќи во светот на книгите се е можно...има и книги шо тераат да се расплачи човек...многу сакам да читам книги и да не должам по многу..тоа е тоа-мојот аватар
Мојот аватар ...е налик јас,еден мал баланс помеѓу изразената меланхолија и помалку елегантност некој остар поглед од кој можеби лесно ќе прочиташ нечии чувства ќе потонеш во туѓ свет,ќе умееш да создадеш мала слика во умот, има убава црно-сива нијанса која патем ја сакам токму затоа овој аватар ми остана долго време ја отсликува личноста која сум јас личноста која ги пишува оние редови нека остане,за долго.
Сега прасето го ставив како аватар, а пилето како потпис. Малку тешко го збира, дебелко е, но важно си денса.
Безвезе беше да се става од потпис на аватар и обратно... па се вратив на волците. Одамна не сум ги ставала!
Искористувам последни денови за јадење. Од понеделник пак ќе почнам да вежбам, ама сериозно. Плус обожавам Нутела и сликава ме опишува...