Нешто совршено. Ариел ми е дефиниција за убавина. Вака на сликава ми е опасна, совршено.. Плус сакав нешто поинакво од другите аватари.
Долго ми стоеше претходниот аватар, па решив нов да ставам, неколку дена само, па ќе го вратам стариот, дефинитивно тој ми е најдобар од сите.
Урсула, зошто... Одсекогаш повеќе ги сакав антагонистите по филмовиве. Добро де, не дека е некоја убава ама па модерна е на сликава шо. Инаку воопшто не ми одговара со имево нежничко, мало, слатко. Мора малце да се балансира
Еmma Watson,или за мене Хермиона.Зашто Ема ми е совршена,и го обожавам Хари Потер,така да додека рикам по 20 пат на некои делови од филмовите,нека ми стои како аватар.
Си ја најдов и навистина ми се допаѓа..Баш е како со мојот ник..и плус тоа малце е летна па затоа се чека летотоо
Затоа што како мала многу ги гледав Ed, Edd n Eddy и знам да се смеам како Ед, верувам во вонземјани како него
Се извинувам тука наместо Прикачете слика од вашиот профил треба Прикачете слика од вашиот компјутер Види ме мене ,изгубена,така е кога човек мисли едно а пишува друго....