Затоа шо девојкава зрачи позитивност, прекрасна е, а и.... човекот и преку насмевката знае да ги покаже своите "заби"
ќе ги згазам сите фудбалери не е за џабе изреката Кој нема во глава има во нозе Спојлер се нервирам што се толку проклето згодни,а јас сум слаба на такви
Го имам многу оддамна мислам дека е прекрасен. А и неможам да го сменам се оклучувам само од телефонот, неможам да објавувам или да менам слики.. А ме мрзи од лаптопот да се оклучувам
Многу ги сакам и многу ми се уникатни сликите од клучни коски,па во комбинација со усни,пирсеви или некоја тетоважичка.... не знам,едноставно ги сакам таквите слики
Претходната слика веќе почна да ми здосадува, и ми стануваше се моглупава и поглупава, па решив да ја сменам... Новава мислам дека е одлична. И таа е кропнана, оригинал: Спојлер
Се си кажува сликата.. две икони на стил и префинетост во бунтовна верзија. И во бунтовништвото има елеганција кој како сака нека каже.. само ако е изведено со стил.
пред 1 година од прилика ми бесе кажано дека лиЧам на девојкава ама тогас онака не ни ми бесе несто важно пред некое време ја видов сликава на фемина аватари и тогас се потсетив на тоа сто ми бесе кажано и ете ја на мој аватар
Многу често менувам аватари, а тоа и не ми е баш добро. Овој аватар го имав ставено и претходно, но сега пак го вратив. Често знам да си враќам аватари, а и тоа не е добро. Елеганција и само елеганција !
Летото се ближи и аватров некако многу ми се поклопува со тоа.И ми одговара со цветчето Инаку сликата ми е кропната.