Што е всушност поентата во серијата? Зејнеп и Мехди ќе бидат заедно на крај или? Пошто сега нели не се сакаат.
Mene iskreno serijava mi e tesko sfatliva, na pr ne razbiram zaso vaka se odnesuva bogatiov tatko kon Zejnep neli ne ja saka, ne saka ni majkata za zbori so nea itn., ili zaso Zejnep bi custvuvala vina za majka i..
Spoiler Нема да бидат заедно. Мехди ќе умре. Зејнеп ќе биде со Бариш (Engin Ozturk). Едвај чекам да се појави во серијата.
Колку е убав Фарук, само поради него би го гледала филмов, Ибрахим не ми се допаѓа некако во оваа серија..
Ауу мене Сакине ме иритира и тоа, од како, од кај неспособна мајка сака да ја уназади Зејнеп, па и синот не успеа да го одгледа од негрижа умрел тоес по нејзина вина.
Емине, другарката на Зејнеп, вистинска другарка и е? Како завршува таа на крај? Ќе пишам спојлер дека не знам до каде е на тв. Spoiler: Емине Гледав се му прекажува на Фарук за Зејнеп.
Ич не ја разбирам серијава, зошто Зејнеп се мажи за Мехди? Зошто го остава свршеникот и се мажи за некој кој не го сака и во семејство кое е сосем различно од она во кое пораснала? 0
Да. Се мажи дека мајка и Сакине ја наговори. Демек само таа и остана од децата.. Зејнеп мене многу ме нервира. Како ангел таа да е. Добра со сите, им угодува на сите
@Oneo А зошто баш за Мехди кога и тој не е нешто богат, која корист ја имаат од него. Другиов богат е.
Според мене Зејнеп е обична глупачка која постојано е манипулирана од никаквата мајка Сакине. Уште па и се омажи за човек што не го сака заради Сакине. Јас на нејзино место веќе немаше да ги погледнам. Нермин и Екрем тотално се во право.
Јас како што разбрав, мајка и Сакине е многу себична личност. Сака Зејнеп само нема да ја вика мама. Е сега Мехди е во нивното мало, ќе живеат сите заедно и со тоа ќе е подалеку од Нериман. На Зејнеп Сакине и Бајрам и се слаба страна, се чувствува должна спрема нив. А тие го искористуваат тоа. Барем јас колку што разбрав, не ми е догледана серијата. @nena2010 читав во описот твој ама имам две прашања, ако можи да ми ги одговориш? Spoiler Емине и Фарук. Фарук си поигрува со неа? И дали Бенал ќе го роди бебето?
@Oneo Spoiler: Фарук и Бенал Фарук ќе се ожени со богаташка зашто тарко му ќе го уцени дека ќе остани без пари, Емине и Зејнеп ќе си бидат пак другарки, Бенал ќе роди девојче.
Глумицата што ја глуми Зејнеп толку не знае да глуми. Во многу серии што ја имало досега има некаква мртва фаца, не знае да прикаже доволно емоции.
Дали ја има со превод на јутуб да се гледа . Зејнеп како дозна за оваа Бенал дека е од Мехди бремена ?
Тука ги има сите епизоди со превод. Spoiler: Бенал Зејнеп ќе сфати сама. Бенал прво ќе негира ама ќе и признае после.
Мене па баш спротивно, Демет ми важи за глумица што многу добро доловува споредни моменти, спонтани реакции и емоции. Баш да делува сцената реално.