Екрем ќе и го земе богатството на Нермин? Понатака видов дека она пак ќе биде богата, ама не знам со него што ќе биде? Ќе биде ли со таа адвокатката
Spoiler: Екрем Екрем ќе ја убеди Нермин да потпиши некои документи и ќе побегнат со адвокатката. На Нермин ќе и дојдат извриштели на врата, па наредно ја покажуваат сиромашна. Некое време ќе живее и кај Мехди во куќата. Што понатаму незнам, не ми е догледана серијата.
Ибро е маж и пол, само што овде пола и повеќе од серијата е како чиче некое Понатака ќе го средат. Во Црна бела љубов беше најубав. Мене ми е многу секси, ама не овде во плетените ролки и кожната јакна од дедо му. Види го
Прво, извонреден глумец е. Мене најубав ми беше во Милост, тука изгледа токму соодветно на ликот што го претставува,односно одлично го доловува лиот на Мехди.
Spoiler Фарук и Емине нема да завршат заедно.Фарук ќе го снема од серијата.А Емине на крајот ќе се омажи со Саваш (брат му на Бариш).
Ау каков психопат испадна Мехди. Што ќе биде понатака? Ќе се разведат? Зејнеп валда нема да го толерира ова.
Конечно Зејнеп се спаси од Мехди. И конечно виде каков психопат е. Како од планина да е симнат. Требаше да го напушти уште кога дозна за Бенал.