Спојлер Не ми е се‘ уште партнер, ама ќе биде. Некогаааааааш и негдеееееее. Вака некако, само има помашка фаца, не толку издолжена и не е како педерче. Насмевката му е малку поинаква, косата му е иста таква само малку пократка. Со ваква фаца се прилично слични. И денес му е роденден.
Му имаат кажано дека личи на Новак Ѓоковиќ (на ист датум и се родени, иако тоа нема никаква врска хахахха..). Мене не ми личи на него, ама ајде, нека им биде.
Дечко ми во последно време откако ослабна 20 кила многу си ја зголеми самодовербата до таа граница што стана нарицисоиден хаха (поише се зафркава, али нели во секоја лага има и малку вистина). Е тој се споредува со сите глумци што се згодни демек исти фризури носеле ова она, али според мене он во цртите личи на Ralph Fiennes
Имав еден бифши со кој одев ради што беше слика и прилика на Рајан Шеклер. А јас луда по него, па башкато и дека е скејтер... Абе шта да ти причам! Само што тој личеше на него, не беше скејтер. Копија! Скроз ист! А сегашното ми либе, не знам на кој личи... Некако единствен ми е
Мојот партнер личи на мојот идеален маж кој секогаш сум го посакувала.Идентичен е. И физички и карактерно.
На мене. Без зезање, од уста,нос, чело,насмевка, Сите ми викаат дека сме исти,Дури имаше една професорка во средно кога ме виде во град ми рече каде со брат ти?
На овој мојов мутант не можам да му најдам некој ептен сличен, па мајкуму! Личи до некаде на Новак, ама има кафеаво око и носи очила. Ама го личи , а Ноле ко мутле е со очила, баш гуглав слики.
Значи,тој е тој. Дефинитивно фаца,нос, боја на очи,фризура...едино посветол тен. И е баеги висок И поширок во раменици.
Дефинитивно на овој. Инаку руски глумец е, го имам гледано во 2-3 филма и премногу ми е пријатен за гледање покрај тоа што стварно добро глуми, баш заради тоа што личи на мм и тоа не само надворешно, туку и во гестови, движење, насмевка...стварно многу сличности...