Мојот личи на Taylor Lautner од ''Twilight'' Имаше и иста коса ама сега скроз ја ишиша, сепак во фаца пак личи. А да, и пополна уста има Е поготово на оваа слика како личат, копија http://imgfave.com/view/2476899
Meне ми личи на Посебно кога е шишан вака ептен кратко.Има таков нос и обликот на главата, а и доста често е со вака сериозна фацка. Тој не се согласува, ама мене ми личи, а и не ми е јасно што се буни кога го споредувам со вака секси лик
Само на мене ми личи на Лео ДиКаприо во филмов Плажа...а он стално се смее на тоа и ми вика дека не е точно скромен е малиот
Мојот партнер има исти веѓички и слични очи Вакво тело (не скрос исто) Ваква слична уста Ваква косичка Ииии мислам дека тоа е доволно
Многу малку ли4и на него ама сепак ли4и.. Има исто брадул4е долу под муцето само помало мустаќи и брада никако. Има такво тркалезно лице многу нежна кожа ии слатки мале4ки о4иња..Никој нема муце како неговото. Уффф најслаткоо му е ГО ОБОЖАВААААААМ!!! Така е развиен во градите многу широки му се.. Да се знај МАЖ шо е P.S. НЕ ГО ДАВАМ И НЕ ГО МЕНВАМ ЗА НИШО НА СВЕТОТ.