Ваков.. ноо само лицето му е исто како на Енрике, фризури ептен откачени прави и што е најбитно мојов е плав ,смеѓо косиче(шатиран на врвовите со плаво и еден прамен како подолг црвен ..Емо фризури прави) и плави,плави како небо очиња(а формата на очите иста како на енрике исто и големината),после носето му е исто и усните му се иста форма и исто дебелки.Едино веѓите му се потенки па му велам да ги направи вака и ист ќе ми е..и за крај иста форма на лицето имаат.Само побело шо е моево од Енрике И да,поубаво тело има мојов..
Дури и во косата исти се маму им јебем!Значиии премногу личат глаа скината. Не знаеше тој,јас му кажав..Не требаше да му ги отварам очите
На Тарзан. Шо ќутите. @danichap @Bozica1980 @ph.orhideja @mareane @Ordinary па и @Bridget @promeneta @zhap4e @ninja35 и остали,а не само да ми киснере во сакам да имам секс со...
На татко му, за жал. А, татко му не личи,ни приближно на ликовите од „онаа“... темата. И големиот нос..и клемпавите уши.... и огромните очи..и клапнатата долна буза и образи ги зел од татка си. Така мислам. Е, Галапке.. признање за радовање.