Мојот е плукнат мајка му во фаца,ама неговите викаат и дека личел на прадедо му. А вака со некоја позната личност да личи....не ми текнува.Може на некој од оние што играат рагби,не ги знам,висок,голем,со кратка коса.
Na majka mu e cel..zeleni oci,crn..samo povisok od nea..toa izgleda go nasledil od tatko mu.. Od poznatite ne mi teknuva so koj bi si imal slicnosti.
@ceca-1 мори, сум. Ама, знаеш колку е неугодно кога си сингл, а луѓе (оние од +/-40 темата), нон-стоп те тагнувааат за вакви теми или со муабет: „жабо, планираше и ти мажачка“ и ред други случувања меѓу нас старците во темата?! Е, Галаба.Читни ја погоре, И, ова и е, контра убавците кои ги редиме во “безобразната' тема.Знаеш која ни е безоразната тема? Си не прочитала Признанието е дадено значи под притисок...изнудено е! Офиш“ли сум сингл. Повеќе од тоа - не признавам, не прераскажувам. Приватен живот е...не е за јавен форум. Патем, и во Што би му кажале ќе ме најдеш..како и да е..статусот е тој,моме. Ќе те известУм, ка ќе се промени пс. Цезаар..? Спојлер
Жут мислам бил..ама, не ми текна некоја гарава салата, по сабајле Да прашам, ќе са откажете ли од мене по весници ако статусот ми стане офиш“ли, ин а рилејшеншип со жутоклунец? Оти, ја не се откажувам од гаравците дури и тогаш..увек може статусот да се смени.
Fingers up for CesarНе знам која тема ја рачунате за безобразна ама можно е да сум прочитала 2-3 реда.Јас стварно не можам да сфатам како може таква харизматична жаба да е сингл или можеби ни правиш лице тука на форумов а во живо ич не си харизматична?Шо така ти текна на струмички дијалек да ми пишеш, тоа дека никот ми е Цеца а она пееше на Опен фест?
Нормално ви правам лице. Надвор од форумов сум само убава жаба..без хааризмата Знааш, убавите и совршени жаби увек имале проблем да си најдат партнер среќа не сум совршен,убав човек,па си велам... има (можда) шанса official да стане статусот Од многу лафење на источњаците ми е тоа,последица. И други дијалекти користам струмичане са убави,момичките уш поубави,а Цеца ме асоцира на уш поубава Цеца од Цеца,оти, струмичанка,ем колешка.
фала за пофалбата, заборави да речеш дека сме ного гостопримливи уш мом4е да ти најдеме, има убави се да ного иначе незнам мојов на кој личи
Не знам тоа не сум ви била на гости. Дур неофицијалниот носко со бузата и жутата коса минува низ тестирање.. може да понудиш некој убав гаравец, да. Не одбивам.
Страв ми е веќе да те цитирам,се ќе откриеш за мене на форумов(дека блиски струмичаниве затоа, мада коинциденција страшна имаш) И не збори веќе на дијалект ме нервирашЗнаеш ли што им се случува на убавите и совршени жаби кога ќе ги бакне принцеза?