Сакаш да кажеш дека не е коинциденција?Ама ако пратам принц ќе се претвориш во лебед а не во сингл човек
http://41.media.tumblr.com/9ef892b88defb8fc4b17ff4075bbd7fa/tumblr_o5mj1qJCC61temvydo1_1280.jpg belata verzija od deckovo. isti.
На српскиов манекен на оваа слика, не не нема такви плочки на стомакот само фризурата му е иста и на фаца наликува
На мајка му од глава до пети од коса до прсти на нозете оригинал copy-paste викаат синовите секогаш на мајките личеле.
Според мене на татко му освен очите и тенот на мајка му .. А свекорот има поубави очи тоа е како и да е не го менувам
Мора да се пофалам дека новото бае(би рекла двомесечно бебе ) Иако го знам една година дури сега ме освои пред два месеци И ми личи на Claydee исти потполно очи по форма и боја.Кафеави му се очињата Само поубави веѓи има од овој и тоа природно убава форма прави и густи толку за тој дел...идемо даље! Иста форма на лицето има мало тркалезно и исто така има дупче (незнам како поточно се вика ) на брадичето и помало и поубаво носе има од овој усните исти.И посладок е така малце нема толку остри црти,освен кај веѓите бел тен има и светло кафеаво косиче Друго.. А и исто така и слушалките би му одговарале бидејќи и тој е диџеј продуцент како клајди,иако медицина ми е запишано си има уметничка душа како мене Па и така ме пронајде пред една година го видел мојов прв ремикс и ми пиша од тука се започна душиче И се ежаам дури многу сме слични и карактерно и се сложуваме за се и за ништо не се караме Е сега е подобар малце од мене си признавам
Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер Спојлер @PogbaPol