Мојот Бивши партнер е плукнат Огуз од лисјата, само нема опасен брк и плави очи туку светло кафени... убав е гадот убав е...
на никого.сам на себе и по табиет,инает и детско однесување.тоа што не сум сакала тоа господ ми дал.јас тенџерче у боја ама па какво капаче ми се погоди и тоа со дупче на средина. п.с.физички личи на на неки мексиканац од акционен филм
http://i69.photobucket.com/albums/i62/S ... carrey.jpg На Џим Кери дефинитивно , имаат слични црти, само дечко ми има погусти веѓи и поостар поглед, али у гримасите и глупирањето дефинитивно многу слични
Ааааа грешиш, некој го има видено твојот партнер, само ти не знаеш да го опишеш кој е тој, оти не знаеш кој да опишеш ... Капиш ?
^аааааааааааа мислам дека сфатив дека сепак мојот партнер некој го гледаат и го знаат, ама јас неможам да го опишам дека сеуште не сум го запознала
Ех бре со саати пребарувам на нет и никако да најдам некој што личи на мојот ! Ама ај ќе го опишам ^ ^ Висок, со убава градба на телото Слатка јапонска фацичка (како мене) со темен тен, кафеави очи, црна косичка која секогаш ја носи крената, мала устичка со ептен правилно подредени бели забички и густи црни веѓи кои му ги обожавам најмногу Гајтан веѓи љубам јас............
дечко ми пред некој ден ми кажа дека гледал слики од Сакис Рувас и увидел дека личи на него...мене искрено воопшто не ми личи хихи
Бившиот многу личи на Ed Westwick(Чак Бас од Госип грл) и многумина го зафркаваат Чаки Чаки.. Има кафени очи, кафена коса, мала уста, средни веѓи.. Убав е да,да. A овој сега што ми се допаѓа е нешто помеѓу Brad Pitt и Chad Michael Murray. Има плави небесни очи, таква плафкаста коса, средна усна и има мала бемка кај устата од десната страна и е преубав. А да и телото го дели со Brad Pitt.
Сите што го виделе мојот партнер викаат дека личи на Тони Зен,уствари дека е ист ко него...пред некое време дури и дечиња се потрчаа по нас за автограм,се згазивме од смеење...и да,пред една недела влегува на бензинска и сите внатре се укочија,мислеле дека е Тони Зен Мене ама баш ич не ми личи и многу ми е поубав од Тони Зен
Слика неможев да најдам никаде Еве на делови и опис : ваква боја на косичка само краткичка, вакви очиња, има црнечка ( ) уста и преубава насмевка и е крупничок,скоро глава повисок од мене е.