Мојот партнер личи на ...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од blond, 9 ноември 2010.

1. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    Ај и јас мојот дечко да ви го доловам малку......иако само џули го знае како точно изгледа :!:

Телото,Тенот и Косата-Ист Ненад(ромче)маа неееее.... си го сакам јас со таков тен....и тие мускулчињата горе кај рамениците.... :inlove: Значи знаемарете тоа што е Ненад воопшто не личи на него,зборувам само за ставата, тенот и косата....Па и нема баш некоја коса,се шиша кратко и толку...
    [​IMG][​IMG]

Очи-има зелени очи....и многу убаво му стојат на темниот тен....
    Ваква боја се.Само бојата на очите гледајте ја,а формата на окото му е благо закосена...

Муцето-Муцето и брадутчето му се како на овој....многу ми е слатко што има благо изразено дупче на него....
    [​IMG][​IMG]

Значи во суштина тоа е....Кратка коса(многу кратка црна)темен тен,зелени очи закосени,убаво дефинирано муце(според мене)....ете толку!!!! :wasntme:

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Имам среќа :D ги обожавам фудбалерите, а Љумберг ми е најубав...
    Е сега , маж ми, ем фудбалер, ем многу потсеќа на Љумберг :lol:
    тие очи, тој облик на глава (само неможам да го убедам да ја избричи главата, па со тоа косиштето на глава се губат и очи и облик и све), таков е плаво бело жут како него (кога овој не е исунчан и вештачки поцрнет), и мојата слабост, телцето, коцкички, конституција и мускулчиња, баш како Љумберговине :lol: ...абе милина... :lol: :lol: :lol:

Прикачени фајлови:

На 1209, BoaVista, TammyDeyn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Личи на овој.Сакам такви понежнички :inlove:

Прикачени фајлови:

• 27x4f1h.jpg
      27x4f1h.jpg
      Големина на фајлот:
      18,3 KB
      Прегледи:
      474
  4. sabatini

sabatini Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2011
    Пораки:
    489
    Допаѓања:
    437
    Мојот партнер....хмммм????? на кого личи....???? на никој... :lol: ми личи на хаскичка .... :lol: пошто различни му се очињата :P десното муе зеленко а левото муе пола зелено пола светло кафеаво.....хахахахах му се залјубив на прв поглед во тие различни очиња.....има широко градени рамиња и крупни раци ( развиотче мое е тој ) , ааа да не го заборавам малото слатко газенце што го има :lol: ;) море си го обожавам партерот мој ....( мажулето мое де ) :*

5. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243

Моментално сингл, ви ја опишувам последната бивша. Сличности со Кристина Хендрикс, само далеку од тие цициња, сличностите и беа со црвената коса, сино/зелени очи, напрчени усни и про-Латина форма на тело, со истакнато газе. Таа мислеше дека е полничка, а не беше свесна што имаше ууффф. Никогаш порано не ми биле нешто посебно црвенокосите, ама таа ме остави без зборови. Сега си ја гледам Mad Men серијата...

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.227
    нема шансииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии??????????????????????? дај да го видам жити све!!!!!!

7. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Dafnee, LivingGlam, marama и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ИСТ ДЕЧКО ИМАМЕ :tmi: :o :rofl:

На FBI и Phyramide им се допаѓа ова.
  9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    За моено суштество сите викаат дека многу личел на Огус од Кога лисјата паѓаат, личи да али Петко мој поубав ми е, многу покрупен од Огус, повисок и поширок грб (типична црногорска градба) и има најубави ситни кафени очи :inlove: и посветла коса :$ можда и малце пополна уста, али сепак личи :)

10. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Bо телото и косата на
    многу ми имаат кажано дека личи на него,во Oхрид еднаш си заминавме на оние кајчина и еден човек му вели абе те гледам од онаму доагаш мислев онај бојан од идол е :rofl: ај сега да ве повозам и кафе ке ви сварам :D
    инаку во лицето ми личи на
    Cамо не толку црн,има некои црти :inlove:

11. Lina89

Lina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2010
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    37
    мојот личи на Онур од 1001 ноќ, додека играше филмот една вечер ја врзав косата во реп како шехерезад имам долга црна коса, ставив такви обетки и една ролка како на шехерезад, едни фармерчиња и балетанки и му се јавив и викам ајде онурче дојди да ја земеш шехерезад и излегуваме

На Divinebutterfly и Chocoholic им се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Понекогаш ми личи на кретен. На моменти на идиот. Многу често на дете. Најчесто на секси створ.
    Има уште многу нешта, ама коа ќе се сетам ќе кажам. Тоа е воглавном што ми иде сега... онака.

На LittleBadGirl666, De-lovely, kikus02 и 9 други им се допаѓа ова.
  13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    :*

Прикачени фајлови:

14. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Знам дека "многу сум скромна" со William Levy :) ама шо да правам кога срцката ми личи на него...насмевката, очите, усните па дури и косата...а за телцето мора уште малце да повежба иако неможам да се пожалам и на тоа :) :inlove:

Прикачени фајлови:

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.688
    Допаѓања:
    162.101
    Комбинација од овие двајца,плус уште нешто што го немаат,а и друг пат имам кажано,е неодоливо убаво!

Сега си викате кооој знае колку е убав...хахахаха...дечкиве се стварно убави,мојов е просечен момак кој приличува во одредени црти на нив во добар дел.Сепак комбинација е од двајцата кои се прилично спротивни,ама има нешто навистина.

16. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    4.624
    На мече :rofl:

17. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Каков е таков е мој си е хахахах :D и не клавам слика ќе ми го киднапирате :rofl:

На Nastjaaa4 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Не ми е сеуште партнер, но ќе ми простите.
    Инаку еве баш автентична слика за неговиот надворешен изглед. Цртите се комплетно идентични, движењата соодветни, па и карактерот му е сроден. Бојата на очите му е како неговата. Рацете му се еднакво градени и развиени.
    Доаѓа секаде каде што ќе го викнам, не ме изневерил досега, а кога не му е нешто по ќеиф треба да се подмачка. Може и да ме остави ако не му оддадам соодветно внимание.
    :wasntme:

На nena2010, Jojoba и blond им се допаѓа ова.
  19. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.928
    На овој глумец личи СТРАШНО МНОГУ, само што е црн..многу црн, многу висок, многу згоден и многу мој.
    Косата му е кратка ко на првата слика..А брадата му е ко на втората... Апсолутно иста форма на лик, носето му е само по различно на мојоН, пошироко и попрчесто му е.. Брадата идентична. Ужасно секси значи..неверојатно/.... А и нема светли очиња, кафеави му се. Остало е се исто.
    Ах... абе просто да збесне човек! :rofl:

Прикачени фајлови:

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Поубав ми е од Вентворт Милер, инаку имаат некои сличности во очите и косата (истите очи сеа нијанса може да е разлика а косата е таа шишана 2ка може на мојов посветла му е), устата им е скоро истата како на втората слика и таков став има заземено доста пати на седење ииии најсличен е со него :)