Ај и јас мојот дечко да ви го доловам малку......иако само џули го знае како точно изгледа Телото,Тенот и Косата-Ист Ненад(ромче)маа неееее.... си го сакам јас со таков тен....и тие мускулчињата горе кај рамениците.... Значи знаемарете тоа што е Ненад воопшто не личи на него,зборувам само за ставата, тенот и косата....Па и нема баш некоја коса,се шиша кратко и толку... Очи-има зелени очи....и многу убаво му стојат на темниот тен.... Ваква боја се.Само бојата на очите гледајте ја,а формата на окото му е благо закосена... Муцето-Муцето и брадутчето му се како на овој....многу ми е слатко што има благо изразено дупче на него.... Значи во суштина тоа е....Кратка коса(многу кратка црна)темен тен,зелени очи закосени,убаво дефинирано муце(според мене)....ете толку!!!!
Имам среќа ги обожавам фудбалерите, а Љумберг ми е најубав... Е сега , маж ми, ем фудбалер, ем многу потсеќа на Љумберг тие очи, тој облик на глава (само неможам да го убедам да ја избричи главата, па со тоа косиштето на глава се губат и очи и облик и све), таков е плаво бело жут како него (кога овој не е исунчан и вештачки поцрнет), и мојата слабост, телцето, коцкички, конституција и мускулчиња, баш како Љумберговине ...абе милина...
Мојот партнер....хмммм????? на кого личи....???? на никој... ми личи на хаскичка .... пошто различни му се очињата десното муе зеленко а левото муе пола зелено пола светло кафеаво.....хахахахах му се залјубив на прв поглед во тие различни очиња.....има широко градени рамиња и крупни раци ( развиотче мое е тој ) , ааа да не го заборавам малото слатко газенце што го има море си го обожавам партерот мој ....( мажулето мое де )
Моментално сингл, ви ја опишувам последната бивша. Сличности со Кристина Хендрикс, само далеку од тие цициња, сличностите и беа со црвената коса, сино/зелени очи, напрчени усни и про-Латина форма на тело, со истакнато газе. Таа мислеше дека е полничка, а не беше свесна што имаше ууффф. Никогаш порано не ми биле нешто посебно црвенокосите, ама таа ме остави без зборови. Сега си ја гледам Mad Men серијата...
нема шансииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии??????????????????????? дај да го видам жити све!!!!!!
За моено суштество сите викаат дека многу личел на Огус од Кога лисјата паѓаат, личи да али Петко мој поубав ми е, многу покрупен од Огус, повисок и поширок грб (типична црногорска градба) и има најубави ситни кафени очи и посветла коса можда и малце пополна уста, али сепак личи
Bо телото и косата на многу ми имаат кажано дека личи на него,во Oхрид еднаш си заминавме на оние кајчина и еден човек му вели абе те гледам од онаму доагаш мислев онај бојан од идол е ај сега да ве повозам и кафе ке ви сварам инаку во лицето ми личи на Cамо не толку црн,има некои црти
мојот личи на Онур од 1001 ноќ, додека играше филмот една вечер ја врзав косата во реп како шехерезад имам долга црна коса, ставив такви обетки и една ролка како на шехерезад, едни фармерчиња и балетанки и му се јавив и викам ајде онурче дојди да ја земеш шехерезад и излегуваме
Понекогаш ми личи на кретен. На моменти на идиот. Многу често на дете. Најчесто на секси створ. Има уште многу нешта, ама коа ќе се сетам ќе кажам. Тоа е воглавном што ми иде сега... онака.
Знам дека "многу сум скромна" со William Levy ама шо да правам кога срцката ми личи на него...насмевката, очите, усните па дури и косата...а за телцето мора уште малце да повежба иако неможам да се пожалам и на тоа
Комбинација од овие двајца,плус уште нешто што го немаат,а и друг пат имам кажано,е неодоливо убаво! Сега си викате кооој знае колку е убав...хахахаха...дечкиве се стварно убави,мојов е просечен момак кој приличува во одредени црти на нив во добар дел.Сепак комбинација е од двајцата кои се прилично спротивни,ама има нешто навистина.
Не ми е сеуште партнер, но ќе ми простите. Инаку еве баш автентична слика за неговиот надворешен изглед. Цртите се комплетно идентични, движењата соодветни, па и карактерот му е сроден. Бојата на очите му е како неговата. Рацете му се еднакво градени и развиени. Доаѓа секаде каде што ќе го викнам, не ме изневерил досега, а кога не му е нешто по ќеиф треба да се подмачка. Може и да ме остави ако не му оддадам соодветно внимание. Спојлер
На овој глумец личи СТРАШНО МНОГУ, само што е црн..многу црн, многу висок, многу згоден и многу мој. Косата му е кратка ко на првата слика..А брадата му е ко на втората... Апсолутно иста форма на лик, носето му е само по различно на мојоН, пошироко и попрчесто му е.. Брадата идентична. Ужасно секси значи..неверојатно/.... А и нема светли очиња, кафеави му се. Остало е се исто. Ах... абе просто да збесне човек!
Поубав ми е од Вентворт Милер, инаку имаат некои сличности во очите и косата (истите очи сеа нијанса може да е разлика а косата е таа шишана 2ка може на мојов посветла му е), устата им е скоро истата како на втората слика и таков став има заземено доста пати на седење ииии најсличен е со него