Мојот дечко личи на јапонец Има така затегнати очи што кога го глеам си мислам е ЧИЕ ЧИЕ кој ли е чив ли е ??
Многу, ама многу личат со Том. Ама мојов си е поубав. Не дека е мој, ама поубав е и понежни црти има.
дечко ми има исто носе и иста уста како овај има форма на лиценцето како овај и слабичко ми е како овај а косичката му е уште малце поцрна и тен има како ова
Мојот личи на мојот омилен пејач. Владо Георгиев. Ме привлекуваат несовршености, а не типови со класична убавина. Зошто? Не знам ни јас.
Мојот личи на Бред Питтт,а не го сакав него баш,стално повеќе ме влечеше Том Круз...и видете сега што испадна,а бе убаво викаат ќе најдеш скрос спротивен од тоа што си замислувала како мала,јас нејќев светлокоси момци,а мојот е таков но си го сакам и не би го менјала за ништо...
Е што знам на кого личи ...Ќе пробам да го опишам Ги има најубавите црни очи, црна коса, 4 пирса, една од најубавите насмевки во светов (запчина ко бисерчина а па таа устата )..Висок, згоден, стомачни гром...Паа...Мислам кажав се, од надворешниот изглед...
На Љумберг, и плус фудбалерче е облик на глава, очи, телце такво, мускулчиња, само носе поголемо , и неможам да го натерам да ја скрати косата вака...
На лепотан... На темава страв ми е лајк да стиснам,да не ми скокне некое женче. Сфатете го лајкот у знак за пофалба за вкусот,молим лепо!
Еднаш реков ќе си го ставам на блог и си го ставив. Најубав ми е На кого личи? Хмм од јавните ми е меѓу Том Круз и Џони Деп, а еднаш пронајдов низ слики со момци еден сличен на него, само повисок.
Енца, кога ти го видов постот знаев дека и претходно го имав читано некаде, се навратив и видов каде- на 9та страна од темата и гледам уште не си го убедила така да се ишиша а Ме насмеа во позитивна смисла