Си играв со страната погоре со сите можни категории и кога видов за годишнини си реков да си направам едно банерче и ако ми се допадни дека ќе си го ставам на форумов веднаш над цитатот од Џамбазов. Патем ова ми е еден од омилените цитати и мислам дека долго време нема да ги сменам.
Моментално на потпис ми стои текстот Најискрени се оние пораки што ќе ги напишеш, ќе ги избришеш и никогаш нема да ги испратиш. Затоа што ми се има случено тоа и тврдам дека е навистина така...
На потпис ми стои следново: Кај што се парите таму сум јас,кај што се палите таму сум бил,сешто гледате се е за нас,само за мене и мојот дддииим флаш Не дека нешто се перчам него едноставно имам толку многу поминато буквално све,во потписот све што е напишано е вистинито и поминато.Иако многу луѓе ми завидуваат на сето ова ми е гајле,јас живеам брз живот(како и пола популација во Мкд) и таков ми е стилот.
Јас немам потреба да објаснам, љубител на книги и на добра логика. Моето име, аватарот и потписот можат многу работи да ви објаснат ПозЗ3³ ®
Потписов нема никогаш да го сменам. Сега ми текна само да го најдам истиот во помала форма, да не зафаќа многу место бидејќи ми замериле за тоа. Зајчињава се исти како јас и дечко ми, затоа си го ставив гифчево.
“I do not wish to make peace between my heart and my head, between my faith and my reason – I wish rather that there should be war between them!” — Miguel de Unamuno (I enjoy every moment of it)
''Victory or Valhalla'' Спојлер: Детално објаснување http://www.answers.com/Q/What_is_the_meaning_of_victory_and_valhalla