Пред 10минути направив: 20sek. wall sit 50 стомачни (обични) 30 чучеви (две сесии) 30 squats (две сесии) + Вежби за затегнување на нозе. 15 минути. + 10 минути медитирање (ми помага за вежбите) Сега направив: 1min wall sit 10 чучеви 20 squats 20 стомачни И не можам да дишам повеќе! Денешна мотивација ми беше: Цел ми е да бидам задоволна од своето тело, немам замисла како кој би сакала да изгледам. Само јас да сум задоволна. Доволно е.. Сите овие вежби што ги направив ми одземаат околу пола час. Не е многу, премалку е. Но по степенот одиме со повеќе. Доста е и ова. Барем нема да се жалам дека не сун вежбала. Гласот ми изчезна од глава. Good workout.
Од вчера почнавв озбилно со работава Почнав со трчање,вчера трчав,денес пауза со трчање, денес че вежбам дома! Утре пак на трчање Еден ден трчање, наредниот ден вежби..се така додека ги добиам саканите резултати Не сакам да ослабам сметам дека сум таман...Сакам само да го затегнам и стегнам телово
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI До 20 минути. Прв ден ми е, не сакав одеднаш да направам повеќе. А и така веќе се изморив. Вежбите се со squats исто, како две во едно. Пробајте ги вежбите, лесни се. Денешна мотивација:
Вчера: пешачев 3 км вежбав половина час на хулахоп 10 мин вежби за стомак и задник 2 минути планк Денес: еден час на хулахоп минута и 10 сек. планк за после ќе видиме мотивација Спојлер http://therealdiet.com/images/x_c374b35c.jpg
Е алал да ти е ако ти се лесни, јас вежбав од Џилијан Мајерс, само другите 30 days shred, има три нивоа, и душата ми излегуваше на нос Денес пукнав, стварно мислев ќе умрам. Ден трети со Фокус т25 - total body circuit. Типов е луд , буквално од мене вода течеше. Се запрашав тие на некои дроги да не се , ко вклучени во струја бре И после тоа пак 20 мин. вежби за задница (тоа ми е критичен дел)
Повторно со овие вежби. Решив ќе ги правам две или една недела, после ќе преминам на левел 2. Се' додека не ми бидат лесни додека вежбам, се' ќе ги вежбам. Морам да се зацврстам со овие, после одиме на потешки. Не дека ми се овие тешки, туку ги правам по два пати на ден. Денес издржав до крај. Ги направив еднаш, после пола час уште една сесија. Вежбите ми се прилично лесни, секој ден се полесни. Веќе се чувствувам поцврста. Инаку ова за стомачни нема шанси да се направат само од овие вежби, вежите се повеќе за задникот, ама вклучува и нешто за стомачни. Доколку сакате стомачни, комбинирајте ги овие вежби со други вежби малку повеќе hardcore за стомачни. http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI Плус правев загревање неколку минути. И wall sit една минута издржав. Сега ќе направам и 50 стомачни и пред спиење уште еднаш. Имам мотивација.
Со оглед на тоа дека се почастив благо денес вежбав повеќе 1 час + 1500 вртења хулахоп 20сек wall sit 1 мин и 10 сек +1 мин планк 20 squats 60 обични чучневи 40 вакви и до после можеби ќе направам околу 30 стомачни (ако можам и повеќе, ако не ме боли телото) мотивација
Јас најчесто си правам стомачни, а еве сеа барам некои така за затегнување на задникот и овие што ѓи прават Victoria's Secret ќе ѓи правам ))
Да се цитирам вежбав уште половина час на хулахоп, направив 25 стомачни и ги правев овие вежби https://www.youtube.com/watch?v=mLiHXd_8YoY#t=639
Jас би ти препорачала да го баталиш трчањето и да се сконцентрираш на вежби кои ги јакнат мускулите(вежби за раце со тегчиња, вежби за нозе со тегови за нозе и сл.). Од трчањето се слабее доста, а ти викаш дека не го сакаш тоа.
Ауу,денес и завчера дефинитивно највише вежбав 15 jumping jacks 30 сек. wall sit 15 abdominal crunch 15 squats 1 мин. plank по 10 lunges на двете нозе 15 crunches по 15 donkey kicks на двете нозе и по 15 такви што незнам како се викаат (легната на страна и ја креваш ногата ) ауу,уште сега ме болат мускулите на нозете. иначе имам ослабено 1 кг. за една недела Денешна мотивација:
Многу пати сум почнувала да вежбам и потоа се откажвав, но овој пат нема. Вежбам веќе 15ти ден и секогаш е тоа.. трчање или возење велосипед, скокање на јаже, стомачни и некои вежби за нозе и задникот не знам како да ги именувам Мотивации
Денес вежбав Insanity upper body weight traininig, оваа недела ми е Recovery, но бидејќи по трет пат ја вежбам програмата ќе си ги заменам Core Cardio со Max interval sports training. Мотиваци...
Девојки од денес решив да ве дружам немам некој огромен проблем со килажата, ама добро би ми дошло затегање и губење 5 кила до лето. ДЕН 1 растегнување 15 мин вртење на орбитрекот 25 мин.
Досега 300 стомачни ,1 200 потскокнувања , 3 серии по 20 за бицепс и трицепс со тег од 5 кг. Довечер ми останува уште половина час на степер.
Focus T25 Lower Focus Alpha + 70 стомачни, 20 склекови и 20-25 сек пленк (никако не можам повеќе ) мотивации:
Денеска извежбав Insanity - Pure Cardio и пола саат на Орбитрек и се чувствувам супер. Мотивација мене ми се болките во мускулите Чудно ама тоа е, така си знам дека телото ми се менува и сум задоволна