Види што вежба колку вежба три пати повеке од она ти што го вежбаш ,и плус што јаде ке видиш дали не се постигнува
Има лимит човечкото тело. Не може да одржува толкав низок % телесни масти без одреден лек. https://www.youtube.com/watch?v=aUVle0Ixemo Еве ти што може природно. А ако ги направила градите пластика што ја спречува да не иде на следното ниво? Слична градба. https://www.youtube.com/watch?v=TknGqgGbwZI Ти личи природна?
ok za gradite da silikoni i se ,ama so samoto vezbanje gradite se namaluvaat pa zatoa se resila na silikoni,ti ic ne zemaj hormoni so samoto vezbanje tie se namaluvaat
Стеф види како прво какви вежби прави Jen Selter. Девојката има прекрасно тело. Вежба со отпор да но прави и аеробни вежби за целулит за задник. И немој да ми речеш дека жените не прават аеробни вежби! http://getfitwithnic.tumblr.com/ Оваа девојка редовно ја следам и покрај теретана има аеробни вежби со повисок интензитет. А баш тие вежби имаат голем удел во обликувањето на телото и нормално за вакви мускули големо влијание има храната. Пак ќе ти речам дека дека си во право за некои работи, но не ги кажуваш како што треба. И другите луѓе имаат познавање од овие работи. И тие си имаат инструктори што ги советуваат како да вежбаат и како да дојдат до посакуваното тело. И вежбањето нема наголем удел. 90% е храната а 10% вежбањето. Ајт чао завршив тука со тебе.
Високо-интервален тренинг е еден вид на дигање тежини и двата го користат анеробниот систем. Аеробен тренинг е тренингот кој го вклучува аеробниот метаболизам. Разликата е во користењето на мускулните влакна и тоа што предизвикува раст(хипертрофија). Хипертрофија се предизвикува само со мускулни влакна тип 2,кој го користат претежно анеробниот метаболизам. Секоја девојка која има такво тело ја одржува таа форма со помош на високо интензивни тренинзи и дигање тежини. Основата ја изградила со дигање тежини,зашто високи повторувања не предизвикуваат хипертрофија(мускулен раст).
Јас сакав да ти потенцирам некои работи. Стеродиди и хормони се користат во фитнес светот одамна,особено кај жените. Се намалуваат градите но да стигнеш толку низок % телесни масти е потребно нешто повеќе од исхрана и вежбање. Како што кажав има благи стероиди кој не ги афектираат женските карактеристики и не предизвикуваат никакви негативни ефекти. Само потребно е големо количество пари.
Денес и вчера се изнавежбав... вчера-JILLIAN MICHAELS RIPPED IN 3O WEEK1 и HIP HOP ABS плус chest and back вежби со мали тегчиња од 5lbs и вежби на машина со тежина од 30 lbs (не вклучувајќи 1 саат у детски парк пешачење,трчање,рипање,згибови) денес-JILLIAN MICHAELS RIPPED IN 3O WEEK1 и CARDIO ABS не знам дали нешто друго ќе вежбам воспалени ми се рацете и рамената а според распоред имам бицепс трицепс и рамења.
Од завчера почнав и јас. Денеска вежбав 2 серии по 20 стомачни со допирање лево колено-десен лакт 2 серии по 20 класичи стомачни со лизгање на рацете исправени по колена 2 серии ножички по 20-30 секунди од серија 1 серија мост со 30 секунди 1 серија женски склекови од 20 повторувања
200 crunches 100 skater slides 50 mountain climbers 50 high knees 10 half cobra pushups 20 walking lunges 20 tricep dips
Денес 6-ти ден од Ripped in 30 week 1 10 минути Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises 10 минути Abs Workout - Fitness Blender Abs and Obliques Routine 10 минути Crunchless Abs Workout - Crunch Free Ab Workout Routine 10 минути Standing Abs Workout to Lose Belly Fat Мотивација за денес:
Денес прво качување на точак за месецов. До душа, мај го почнав со пливање и вежби во базен (кои на мое големо изненадување, премногу ме исцрпија!). Ама откако си дојдов дома од продолжениеот викенд, ова ми е прво вежбање. Ме болеа нозете од стоење, затоа што денес цел ден работев и бев на нога. Па после кога седнав на точак, полесно ми дојде. Дури и ми годеше возењето. Цел ден работа, 10 километри точак додека гледав Friends, па вечер ќе спијам како бебе Мотивации
50 flutter kicks 50 reaching oblique crunch 50 pilates side hip raises 50 russian twists 20 toe touch crunches 30 pilates leg pulls (facing down) 15 pilates leg pulls (facing up) 15 pilates toe taps 10 knee tuck crunches Спојлер
80 squats 50 sit ups 20 lunges(each leg) 20 planks 5 push ups (ова потешко оди) 20 shoulder press(мислам дека така се вика,кревање тегови од по 2 кг) Вакви по 100 на секоја страна исто по 2кг тег Пешачење 2 км,ова од што морав,не е дел од програмата Мотивации: